Kvalitní přístroj za dobrou cenu.
AB CryptoBox 702T HD v sobě kombinuje výhody kabelového přijímače a multimediálního přehrávače. Model umožňuje přehrávání multimédií v plném rozlišení Full HD 1080p, takže sledování bude radost i na moderních televizorech. Samozřejmostí je podpora automatického ladění a programový průvodce EPG. Díky konektoru LAN podporuje přístroj streamování IPTV.
5 | 18x | ||
4 | 10x | ||
3 | 2x | ||
2 | 1x | ||
1 | 2x |
Kvalitní přístroj za dobrou cenu.
možná velikost
rychlost, kvalita obrazu, citlivý tuner
mohl by mít více intuitivní ovládání nahrávání pořadů a jejich přehrávání,
je třeba stáhnout a instalovat nejnovější software aby fungoval bezchybně - je na stránkách výrobce
za ty peníze zřejmě super
Funguje jak jsem si predstavoval.
Doporucuji pristroj i prodejce.
DBV-T2 funguje
přes HDMI nefunguje
zamrzá, vyměnil jsem za TECHNISAT
Kvalita obrazu,zvuku.Perfektní výbava a příkladná kvalita zpracování.Poměr cena/výkon.
Jen škoda,že internetová rádia nemají předvolby.
Můj názor:jeden z nejlepších DVB T2 na trhu !!!
Dálkový ovladač je ve velikosti ovladače od TV.
Rychlá instalace.
Rychlá odezva dálk. ovladače.
Hezký obraz.
Skoro vůbec se nezahříva.
Výborný programový průvodce (EPG)
Dal jsem pryč ovladač od TV a TV zapínam a vypínam vypínačem na TV (nastavená hlasitost na TV se vypínaním nemění).
Nedostatečný návod - při pokusu seřadit kanály podle sebe,jsem se trošku trápil,nakonec jsem v nastavení-editace kanálů-TV kanály (potvrdit "OK") uviděl
červené slůvko "pohyb" a po zmáčknutí červeného tlač. jsem se dostal na přesouvání kanálů (požadovaný kanál potvrdit "OK" pak přesunout na pož.číslo kanálu a potvrdit "OK".)
Vřele doporučuji.Jsem s ním velice spokojen.
Výborný poměr cena/výkon.
Rychla odezva, jednoduche nastaveni, prehrava snad vsechna multimedia, ktera mame na disku.
Hezka, hranata, krabice bez zbytecnych okras.
Neumi YT...snad nekdy priste v budoucim upgrade firmware.
Je mnoho DVBt2 prehravacu, tenhle funguje dobre.
Vyborna kvalita obrazu a rychlost odezvy.
Rychlý, dobre a přehledné ovládání, plná čeština, pekny obraz
Nečetl filmy z DLNA, po stažení poslední aktualizace to konečně funguje
Nakonec OK, pro starší lidi bych doporučil něco jednoduššího
poměr cena/ výkon
delší ladění