Recenze A.S. Création Dekora Natur 9804-34 0,53 x 10,05 m

Papírové tapety jsou vhodné do všech interiérů, nehodí se však do vlhkého prostředí a ani na stěny, které hodně praskají. Papírové tapety na zeď patří mezi cenově nejdostupnější. Tapetou snadno změníte kteroukoli místnost k nepoznání.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Tapeta A.S. Création Dekora Natur 9804-34 je podle recenzí kvalitně zpracovaná a esteticky působivá. Zákazníci oceňují její přírodní motiv, plastický povrch a snadnou manipulaci při tapetování. Produkt splňuje očekávání a je doporučován pro své vynikající vlastnosti.

• Přírodní motiv bez přehnané křiklavosti
  • Kvalitní zpracování a pevný materiál
  • Plastický povrch
  • Krásný a hezký vzhled
  • Dobře se s ní pracuje při tapetování
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

helena.jela3. prosince 2024

Dobrá komunikace s obchodníkem, rychlé dodání zásilky, kvalitní zboží.Již mám dobré zkušenosti s dodavatelem tapet a vždy se na ně ráda obrátím.Dekuji

Všem doporučuji obrátit se na tuto obchodní společnost.

kate.karasova29. listopadu 2023

krásný motiv, je perfektní

doporučuji, koupím si další roli

Registrovaný uživatel20. května 2022

Věděl jsem co chci, nemám žádné výhrady.

Registrovaný uživatel19. října 2021

Jsme velice spokojeni

Registrovaný uživatel19. září 2021

Pevná tapeta, plastický povrch

Registrovaný uživatel8. srpna 2021

Spokojený zákazník

Registrovaný uživatel15. července 2021

Ja jsem z touto tapetou mimoradne spokojena. Vypada jako na fotce, a tapetovani bylo potesenim. Libi se mi prirodny motiv, ale ne moc kriklavy, coz je prave supr. Musim rict ze zed to krasne ozivilo a vypada to velmi hezky

Zadne jsem nevidela

Tapeta je velmi hezka, dobre se s ni pracovalo a z vysledkem jsem spokojena. Osobne muzu doporucit.