Recenze A-Derma Exomega Control Emolienční balzám 400 ml

A-DERMA Exomega CONTROL Emolienční balzám s extraktem z výhonků ovsa Rhealba zmírňuje podráždění a zklidňuje pokožku díky svým jedinečným hydratačním schopnostem. Posiluje přirozenou obranu pleti a chrání ji před vnějším podrážděním. Po používání emolienčního balzámu bude vaše pokožka jemná, hebká a bez nepříjemného pocitu podráždění. Balzám je jemný, bez parfemace, vhodný i pro nejmenší děti…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

A-Derma Exomega Control Emolienční balzám je podle recenzí velmi účinný při zvládání ekzematické a citlivé pokožky, zklidňuje podráždění a svědění bez zanechání mastného filmu. Uživatelé oceňují jeho jemné složení a rychlý účinek, i když někteří zmiňují vyšší cenu.

• Zklidňuje podrážděnou a ekzematickou pokožku
  • Vhodný pro suchou a citlivou pokožku
  • Jemné složení bez dráždění
  • Rychlý účinek na svědění a zarudnutí
  • Nezanechává mastný film
  • Vyšší cena

blanka.vinklarkova17. dubna 2025

Jemný snadno se roztírá a voní.

zina.samalova23. září 2024

Absolutně nejlepší pleťové mléko. Vydrží dlouho, protože je husté a tedy méně se ho spotřebuje.

Registrovaný uživatel6. listopadu 2022

Zatím jediný krém, který nám pomáhá při boji s ekzémem

Registrovaný uživatel31. března 2022

Zvláčňuje a nedráždí.

Zvláčňuje suchou a citlivou pokožku, která má sklony k červenání hlavně po umývání.

Registrovaný uživatel8. března 2022

Balzám mi velice pomohl na mou svědčící pokožku těla . Nezanechává mastný film a přesto je pleť krásně jemná . Balzám nedráždi a super i po holení . Používám delší dobu vždy po koupeli a zatím bych neměnila .

Registrovaný uživatel12. prosince 2021

Vynikající. Asi nejlepší ze všech pleťových mlék, které jsem kdy vyzkoušela.

Nevím o žádných. Možná cena.

Viz výše. Nejlepší. Pokožku opravdu zvláční.

Registrovaný uživatel13. dubna 2021

Jemné složení, rychlý účinek, zklidní podrážděnou ekzematickou pokožku.

Registrovaný uživatel6. března 2021

vynikající pro suchou a problematickou pokožku

Registrovaný uživatel18. ledna 2021

Lehký, snadno roztíratelný, není po něm pocit mastnoty. Skutečně pomáhá při atopickem ekzému, dítě se neškrábe a pokožka je jemná.

Doporučuji vyzkoušet, pro dítě to byla velká úleva a odvrátili jsme tím použití kortikoidů.