Recenze 50 odstínů hantecu - Honza Žanek Hlaváček (2017, pevná)

Recenze 50 odstínů hantecu - Honza Žanek Hlaváček (2017, pevná)

To, že hantec způsobuje dobrou náladu, a navíc chutná skvěle, zjistíte v dvojknize 50 odstínů hantecu/50 chutí hantecu. V padesáti rozhovorech s našimi celebritami, které se nějakým způsobem „dotkly“ hantecu, se dočtete často i dost pikantní historky legendárních brněnských postav. I třeba o tom, jak se stalo, že se Zlatý slavík do Brna nedostal, a jak se vlastně v Brně hantec objevil. Pro…

Registrovaný uživatel20. ledna 2023

Kdo zná hantec je to uzasne

Registrovaný uživatel25. července 2022

vtipné, příjemné čtení před spaním

bezva knížka s recepty a zajímavými lidmi

Registrovaný uživatel20. února 2022

superrrr

superrr

Registrovaný uživatel18. června 2021

Je to boží,ještě,že to Brno máme. Po chvíli čtení jsem už skoro všemu rozuměla a pak jsem si uvědomila, že podstata hantecu je němčina, což je pro mne kein problém. Konečně oddechové čtení a zábava k tomu. Hned jsem si objednala další díl + 4 díly hantecu - fóry. Taky špica!

Pražáci to asi neocení/ti rozumní ano/,ale ostatní se pobaví, zejména ti, kteří jako já nedají na Brno dopustit. A to žiji na druhém konci republiky!