Recenze 4CAR 20-17

Chladící box 4CAR 20-17 poskytuje celkem 24 l k uložení nejrůznějších potravin či pití. Tento model autochladničky umožňuje umístit 1,5 litrovou lahev ve vzpřímené poloze. Toto termoelektrické zařízení se postará o chlazení anebo i ohřívání vložených potravin. Autochladnička je ideální pro pobyt v přírodě, na pláži, při kempování, na cestách atd.
Porovnat ceny 1 290 Kč

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 11 recenzí pomocí Seznam AI

Autochladnička 4CAR 20-17 splňuje očekávání v udržení teploty a výkonu, ale má omezení v hlučnosti a manipulaci se zástrčkou. Pro běžné použití na cestách je vhodná, avšak pro náročnější uživatele může být chladící efekt nedostatečný.

• Udrží potraviny a nápoje v chladu nebo teple
  • Výkonný
  • Možnost použití na 24V i 230V
  • Dostačující velikost 24 l
  • Pracuje dobře i při cestování
  • Hlučnější provoz
  • 1,5l láhev se nevejde na výšku
  • Nutnost správného zasunutí zástrčky pro spuštění
  • Omezená barevná varianta (pouze černá)
  • Chladící efekt by mohl být větší

v.stary31. srpna 2025

rychlé dodání, výrobek splnil očekávání

trochu hlučnější

jiripospisil39221. září 2024

Nefunguje, vypadla zásuvka,nefunguje větrák

Registrovaný uživatel24. srpna 2024

Výkon, velikost dostačujici

Registrovaný uživatel31. července 2024

Splnila co jsme ocekavali pri ceste do Chorvatska,jidlo 9hod. vydrzelo v chladu. Topeni nevim,ale asi nikdy nevyuzijeme.

Dobry nakup.

Registrovaný uživatel7. ledna 2023

Určitě Vés doporučím mým známým

Registrovaný uživatel10. října 2022

Zboží přišlo nefunkční, musela jsem reklamovat. Nyní jsem s výrobkem spokojená, ale obchod mi dosud neproplatil poštovné.

Registrovaný uživatel8. září 2022

Zboží přišlo poškozené, vrátila jsem jo, peníze přišly obratem zpět.

Registrovaný uživatel25. srpna 2022

Čekali jsme, že bude těžší. Pracuje dobře. Vynikající služby obchodu (doručení do 24h).

1,5l lahev se na výšku nevejde, ale není problém.

Můžeme doporučit produkt i obchod.

Registrovaný uživatel18. srpna 2022

Udrží dlouho teplotu či chlad.

Je trochu hlučný a chladící efekt může být větší.

Registrovaný uživatel28. května 2022

Produkt mi vyhovuje velikostí 24 l i tím, že jej lze používat jak na 24V tak i na 230 V a že v něm lze potraviny a nápoje buď chladit nebo ohřívat.

Výrobce by měl na víko nalepit nápis jak se produkt otvírá. Nemohl jsem se do něj dostat , až po chvíli mě napadlo překlopit rukojeť, pak už to šlo snadno. Také je nutno pořádně zastrčit zástrčku do zásuvky v produktu, aby se motorek a tím i větráček rozběhl. Škoda, že produkt není ve více barvách, ale jen v černé. Při ceně v akci se to ale dá přehlédnout. 1,5 l láhev nelze v produktu postavit, ale jen položit v úhlu cca 60 st., což ale zase tak moc nevadí.

Produkt doporučuji.

Registrovaný uživatel28. října 2021

výkonný, vždy po ruce.....