Recenze 42 největších hitů - Karel Gott [2CD]

Největší hity 40násobného slavíka Karla Gotta. Oči sněhem zaváté; Pár havraních copánků; Tam, kam chodí vítr spát; Cesta rájem; C´est la vie; Bum, bum, bum; Jsem na světě rád; Večerní chorál; Lady Carneval; Kávu si osladím; Přijela pouť; Už z hor zní zvon; Paganini; Maria; Pláč; Holka v domě; Když milenky pláčou; Plnoletá; Lásko má; Zvonky štěstí a další hity.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Kompilace 42 největších hitů Karla Gotta je pro fanoušky jeho tvorby hodnotným a emocionálně bohatým zážitkem. Výběr písní je chválen, avšak někteří posluchači upozorňují na nízkou kvalitu zvuku, která může zážitek z poslechu narušit.

• Výborný výběr písní
  • Kvalitní interpretace Karla Gotta
  • Emocionální a nostalgická hodnota
  • Doporučeno pro fanoušky Karla Gotta
  • Jedinečný zážitek pro milovníky dobré hudby
  • Nízká kvalita zvuku u některých vydání

iginek6. června 2024

Výběr písniček

Tragický zvuk, který devalvuje celé CD. Zvuk je natolik špatný, že kazí poslech písní, ty zní jako z vysílání rádia na středních vlnách (bez šumu). Kupoval jsem si i výběr Katapultu. U Katapultu to mám tak, že starší songy se mi líbí, mám k nim citovou vazbu z mládí. Ty novější už moc ne, ale na tom výběru je skvělý zvuk, takže se to vyrovnává.

filiprepa4125. února 2024

Úžasný cd. Karel Gott byl skvělý zpěvák. Jsou tam fakt skvělý písničky. Doporučuji.

Registrovaný uživatel8. prosince 2022

Jedinečné pro všechny milovníky dobré hudby a nesmrtelného a národem milovaného Karla Gotta

Všem kdo mají Karla Gotta rádi doporučuji

Registrovaný uživatel6. listopadu 2021

Karel je a byl jednička!

Registrovaný uživatel6. října 2021

Vše bylo v pořádku, objednám znovu.

Registrovaný uživatel4. května 2021

Nejhezčí písničky