Recenze 3M 1100 zátkové chrániče sluchu 37 dB

Zlepšete svou pohodu a klid Hlukové znečištění může být vyčerpávající a rušivé, ať už se nacházíte v pracovním prostředí, na veřejné akci nebo doma. Mnoho lidí se potýká s problémy souvisejícími s nadměrným hlukem, což může vést k únavě, snížené produktivitě a celkovému nepohodlí. Zátky do uší 3M 1100 s útlumem hluku 35dB jsou navrženy tak, aby tento problém efektivně řešily a poskytovaly vám…

Registrovaný uživatel1. října 2023

Účinné

Registrovaný uživatel17. září 2023

Najlepšie špunty, vysoko účinné

Registrovaný uživatel29. března 2023

Výborná cena

Výhodná koupě

Registrovaný uživatel6. září 2022

protože nám vyhovuje, máte hlučné sousedy.

Registrovaný uživatel24. září 2021

Účinné

Registrovaný uživatel8. května 2021

Jsou nejlepší, netlačí v uších a vydrží i více dní.

Registrovaný uživatel4. května 2021

Jsou to nejlepší dostupné špunty, používám je na spaní a netlačí mě v uších

Slyším přes ně chrápat manžela, ale to až u špuntů z posledního nákupu. Dříve bylo u stejného typu vše OK

Proti štěkajícím psům a zahradní párty u sousedů dostačující

Registrovaný uživatel9. dubna 2021

Asi na ty špuntové chrániče nemám vhodné uši. Vypadávají. Netlumí tak, jak bych potřebovala. Koupila jsem zároveň i mušlový chránič sluchu, má parametr 35 dB a ten opravdu chrání. S tím jsem velmi spokojená.

Registrovaný uživatel26. září 2020

Velmi dobře slouží svému účelu. Není třeba psat vic, kvalitni vyrobek si svého uživatele vždy najde.

Registrovaný uživatel14. června 2020

kuželovitý profil pomáhá při zavádění do zvukovodu, pěnová tuhost je přesně na hranici, aby neobtěžovala pocitem tlaku

plní účel, neobtěžuje a dá se díky zpracování a materiálu několikrát opakovaně použít