3D pero Recenze 3-D PEN-2 3D Pero s LCD displejem modré

Recenze 3-D PEN-2 3D Pero s LCD displejem modré

3D pero nabízí spoustu možností pro kreativní tvoření. Nejde však pouze o kreslení, díky této jedinečné technologii lze vytvářet nejrůznější plastické objekty. Pero funguje na stejném principu jako tavná pistole, stačí nastavit správnou teplotu, aby se vložený materiál začal tavit, a můžete tvořit. S perem zvládnou manipulovat a kreslit děti i dospělí.

Martin Šíma5. ledna 2024

Viz shrnutí.

Ze dvou per objednané na Mall.cz nefungovalo správně ani jedno. U jednoho nefungovalo podávání náplně, nestále se zadrhávalo. Vyjmutí šlo snadno, takže náplní to nebylo, ač to byla ta k výrobku. U druhého nefungovalo náhřívání, cca po 2 vteřinách vyplo.

ilcatomsu3. ledna 2024

Pro vnučku velmi zábavné

Málo náplní v balení

Jinak splnilo očekávání

Registrovaný uživatel18. července 2023

Návod v češtině není součástí, je jen na webu prodejce. První zprovoznění a nahřátí trvalo dlouho.

Nakonec je syn spokojený a výrobek funguje.

Registrovaný uživatel11. května 2023

Je to hracka pro deti,pokud je zaujme,je to dobre.Taky jsem s nim opravoval kryt na ventilator,ktery se po case samovolne rozpadl.Neni to nic nosneho,jen kryt,a i kdyz to neni samozrejme profi,ucel to plni.

Rozporne informace o bezpecnosti priloženého napáječe (tady se počítá s napájením USB,ale toto pero se vyskytuje v mnoha verzich,nekteré jsou na 5V,jiné na 12V,a mají adaptery,z nichž jedna verze,taky zachycená ČOI,má v adapteru zcela nesmyslně sníženou na plošném spoji izolační vzdálenost,přitom na napáječi je symbol dvojité izolace.I když samotná pera vypadají stejně a je to zřejmě i jeden výrobce ,a samotné pero budí dojem šikovného solidního výrobku. Tohle mi jako elektrotechnikovi,který v praxi bojoval i s EZU o vyklady ruznych predpisu ,docela vadi .

Registrovaný uživatel27. března 2023

Za 10 minut bohužel přestal fungovat posun náplně.

Ani jsem to neměl chuť reklamovat, rovnou to letělo do koše a koupím dceři raději nějaké dražší ve vyšší kvalitě, déle než na 10 minut.

Registrovaný uživatel20. března 2023

Vypada to jako zajimava hracka.

Prislo nam z obchodu darky365 nefunkci a stale cekame na vyrizeni reklamace.

Registrovaný uživatel25. ledna 2023

Tuška ne zapíná se jen svítila červená reklamoval jsem a nic ní peníze ani tuška žádná odpověď

Registrovaný uživatel23. ledna 2023

Pobavili jsme se všichni, i když chvíli trvalo, než jsme pochopili systém Byl to dárek pro vnuka, aby pod stromečkem nebyly jen knihy Hned první den vypsal polovinu náplně a na internetu hned objevil, kde si objedná další

Málo náplně

Jako dárek to bylo prima, vyřízení objednávky také super

Registrovaný uživatel22. ledna 2023

Když fungovalo, daly se vytvořit krásné výrobky. Celkem jednoduchá obsluha. Zvládl i 7 lety syn...

Fungovalo na dva výrobky a další zapnutí nic. ..nejde spustit...právě se snažíme reklamovat (uvidime, jak to dopadne).. ještěže fungovalo o Vánocích...

Registrovaný uživatel17. ledna 2023

veliká paleta barev, jednoduchá obsluha

při výměně barev zůstává hodně zbytků

Registrovaný uživatel16. ledna 2023

po cca 15 minutách pero přestalo hřát a nefunguje, navíc prodávájící nereaguje na mé maily a reklamace. Byl by to hezký dárek a dcera byla nadšená. Hned pod stromečkem začla tvořit a pak jen plakala, že pero nefunguje.

Absolutní nespokojenost s kvalitou a přístupem obchodu Outletelectro.cz !!!

Registrovaný uživatel15. listopadu 2022

Super věc pro pro kutily, doporučují.

Registrovaný uživatel5. listopadu 2022

Nemohla jsem si vybrat barvy.

Registrovaný uživatel16. října 2022

Po jednom dni přestal fungovat. Řešíme reklamaci.

Registrovaný uživatel20. září 2022

Krásný produkt

Registrovaný uživatel2. září 2022

Pero nepoužitelné.

Registrovaný uživatel30. srpna 2022

Vse dle popisu. Pracuje se jednoduse,8lety syn zvlada tvorit sam.

Nepresny cesky navod,postupovali jsme podle ang a v poradku.

Pero muzu doporucit,prace je lehka,deti bavi.

Registrovaný uživatel25. srpna 2022

Má mnohostranné využití

Momentálně o ničem nevíme

Bylo zakoupeno pro vnučku a ta je s ním spokojena a v současnosti si ho šetří, aby ji vydrželo co nejdéle.

Registrovaný uživatel17. srpna 2022

Návod na použití není úplně přesný, při prvním použití jsme museli pero zprovoznit způsobem pokus omyl.

Registrovaný uživatel10. srpna 2022

Nefunguje reklamujeme