Logo obchodu Rozbaleno.cz

Rozbaleno.cz

82 hodnocení

60 % spokojených zákazníků

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Registrovaný uživatelpřed 6 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Zboží dorazilo nefunkční, tak jsme jej vrátili. Již 40 dní čekám na vrácení peněz. No hrůza, nejhorší eshop, kde jsme zatím nakoupili.

Registrovaný uživatelpřed 6 lety
Doporučuji obchod, ale...

Nic

Ceny nejsou závratné např. poškozený měřící laser z výstavy levnější o 20kč než nový laser. Dřív než něco koupíte srovnejte si cenu i jinde.

Registrovaný uživatelpřed 6 lety
Nedoporučuji obchod

ceny

NAPROSTO NEPROFESIONÁLNÍ REKLAMACE, ČEKÁM JIŽ 48 DNÍ

Registrovaný uživatelpřed 7 lety
Nedoporučuji obchod

nic

reklamace, dlouhá doba na vrácení peněz a špatná zpětná vazba mezi reklamačním oddělením a zákaznickým centrem . Už 14 dní čekám na vrácení peněz. NEDOPORUČUJI Obrátila jsem se na ČOI , tam mě řekli že už mají připravené podklady k ochraně práv spotřebitele k této nesolventní firmě.

Registrovaný uživatelpřed 7 lety
Nedoporučuji obchod

Vypadalo že paní z reklamačního se snažila

Velmi špatný přístup při reklamaci zboží. Dodávají produkty ke kterým se na českém trhu již nedá koupit potřebné příslušenství, aby mohlo být provozováno. Jako alternativu nabízí mnohem dražší zboží do vyšších modelů přístroje. Dle ČOI se jedná o NEPOCTIVÉHO PRODEJCE, kterému ale tento obchod zákon ČR umožňuje. NEDOPORUČUJI

Registrovaný uživatelpřed 7 lety
Nedoporučuji obchod

Objednala jsem si na serveru spotřebiče do kuchyně, které mi byli obratem doručeny, nicméně jsem udělala chybu, když jsem si je hned všechny nezkontrolovala, po vybalení při přesunu do nového bytu jsem zjistila, že v každé ze tří objednávek dohromady za skoro 60 000,- Kč, je některý ze spotřebičů poškozen. Lednička měla několik kosmetických vad - promáčkliny z obou stran, plech na vestavěné troubě byl celý promáčklý, kosmetické vady formou promáčklin byly i na sušiče a pračka byla celá odřená a měla promáčklý bok. Jednalo se o tři různé objednávky v různých časových obdobích. Hrozný přístup mají i k řešení reklamace. Když už se domluvil svoz, poslali auto na jinou adresu, omluvili se a slíbili urgentní dořešení následující pracovní den mezi 17-18 hod., nicméně už asi zapomněli domluvit se s dopravní společností. Přepravce nejenže měl opět špatné kontaktní údaje, ale dorazil dopoledne oproti domluvenému a potvrzenému času ze strany Rozbalena. Veškerou domluvu mám potvrzenou v emailu, řádně vyplněné reklamační formuláře s fotodokumentací. Nyní čekám, na další vyjádření, samozřejmě v odpoledních hodinách, kdy jsme začali řešit, že nedojel svoz, nám již nikdo nedokázal pomoci. Pokud nebude urgentně řešeno, vzhledem k rozsahu škod a hlavně nároku na můj čas v pracovní dny už předám právníkovi. Tedy výrazně nedoporučuji cokoliv si objednávat u této společnosti!!

Registrovaný uživatelpřed 7 lety
Doporučuji obchod, ale...

Zakoupila jsem v zde myčku, teprve až pak jsem si přečetla recenze na obchod a byla jsem z toho v šoku. Myčku měla být nová, pouze rozbalená, ale při vidině možnosti, že mi přijde bazarová (za ty peníze), mi bylo špatně :)) Takže jsem napsala e-mail ohledně storna objednávky, bylo provedeno ještě ten den. Psychicky jsem byla připravená, že peníze z nich budu páčit, ale na účtě byly bez problémů zpět do týdne. Takže za mě kladné hodnocení díky komunikaci a řešení problémů.

nevím

Registrovaný uživatelpřed 7 lety
Doporučuji obchod

Dobrý den, vše přišlo v pořádku a ve stavu jak to bylo nafocené a popsané v e-shopu, hlavně jsem byl překvapen rychlostí doručení, za mne můžu jen doporučit.

Nic

Registrovaný uživatelpřed 7 lety
Nedoporučuji obchod

Raději nic. Podvodnící a lháři.

Je strašné jak tato firma lidem lže do očí a ani se za to nestydí. Nabízet lednice concept kde uvede původní cenu 26 a i třeba 28tis, škrnete to, napíšete sleva 30-40% to svět neviděl. V dnešní době se snad každý trouba podívá na doporučenou cenu a vidí, že to není ani 24 ani 26 a už vůbec ne 28tis jak zde uvádíte, nýbrž 20tis u starého a 22tis u nového modelu. Chtěl bych se zeptat proč tak lidem mlží a lže? Osobně jsem tam nenakupoval a ani nechci když přemrští cenu, aby to vypadalo jak jsou levní a skutek utek :-)

Registrovaný uživatelpřed 8 lety
Nedoporučuji obchod

Dobrý den, nedoporučuji do robotickych vysavačů dávají čínské nekvalitní baterie a popis neodpovídá realitě hlavně pokud tam něco chybí. Mě místo jedné chyběli tři. Teď budu reklamovat a podle toho co čtu tak budu ráda pokud něco vyřídím.

Registrovaný uživatelpřed 8 lety
Nedoporučuji obchod

NIC !

Nedoporučuji cokoliv nakupovat na tomto shopu. Ceny nejsou zas tak závratně nižší než u nového zboží. Dovolí si uvést ,,nové zboží, pouze rozbaleno,, a následně zaslat poškrábanou indukční desku. Dopravce co mi vezl zboží tvrdí, že 90 % zboží odváží do týdne zpět a něco na tom bude. Reklamace bez problémů, je to zřejmě jejich hlavní náplň činnosti. Horší je to s vracením zboží které trvá. Rozhodně není řešeno tak, jak ujišťují - nákup bez rizika.

Registrovaný uživatelpřed 8 lety
Doporučuji obchod

nejprve jsme zakoupily mikrovlnou troubu a rychlovarnou konvici, fungují bezproblémů již cca. rok. Nedávno jsme zakoupily pračku která ovšem nefungovala již od začátku ( pozityvní na tom je to že rozbaleno.cz nám uznalo reklamaci a proplatilo celkovou sumu první faktury takže i s poštovnym. 400kč . dokonce uhradilo a zařídilo i doravu zpět k reklamačnímu řízení.) vše trvalo cca. 1 měsíc. NIKDY BYCH HODNOCENÍ NAPSAL ALE TOHLE MĚ DOST PŘEKVAPILO PO TÉ CO JSEM SI PŘEČETL NĚKTERÉ KRITIKY NA NETU.

jedno ze tří zakoupených věcí nefungovalo

Registrovaný uživatelpřed 8 lety
Nedoporučuji obchod

Již 26 dnů čekám na vrácení peněz za zboží, které bylo odesláno už zničené!!!!! ABSOLUTNĚ NEDOPORUČUJI!!!!!!!!!!!!!! Takto by se eshop opravdu chovat neměl.

Registrovaný uživatelpřed 9 lety
Doporučuji obchod

Nakupuji zde dlouho. I když jsem reklamovala zboží,perfektní komunikace,oproti jiným obchodníkům-vyřízeno ihned,stačilo postupovat dle návodu,paní v telefonu milá a příjemná . Po delší přestávce jsem si objednala znovu,něco nedopadlo,stačil jeden mail a vyřízeno k mé spokojenosti. Fota ze skladu jsou autentická,poškození zvýrazněno cedulí a šipkou,takže moje volba zda do toho půjdu za zlomkovou cenu- při srovnání cen na Srovnání cen,nebo Heuréce. Takže pro mě se nic nezměnilo. Jsou perfektní pořád a levní.

vůbec nic

Registrovaný uživatelpřed 9 lety
Doporučuji obchod, ale...

Rychlé vyřízení reklamace.

Objednala jsem si MOP Vileda pouze rozbalený. Bohužel nedorazil kompletní, chyběla poslední spodní část tyče. Dále jsem si objednala BB cream ve výprodeji. Opět smůla, byl prasklý a tudíž nefunkční. To jsem už nereklamovala, moc nestál a zjistila jsem to až po odeslání sady Vileda. Po cestě z pošty jsem se stavila v MATU a tam jsem koupila úplně stejný MOP Vileda a ještě k tomu o 1 Kč levněji než na rozbaleno.cz. Byla to má první a poslední objednávka, nebyla jsem nadšená vlastně z ničeho. Za mě teda ne :(

Registrovaný uživatelpřed 9 lety
Doporučuji obchod, ale...

Doba dodání.

Důrazně varuji před nákupem na rozbaleno.cz Zakoupený tablet byl jako servisovaný,což by mělo znamenat že je funkční. Velký omyl,tablet vypadal jak kdyby ho našly u popelnice a z poloviny nefunkční.Po týdnu přestal fungovat uplně.

Registrovaný uživatelpřed 9 lety
Doporučuji obchod

Tričko přišlo naprosto stejné, jako bylo inzerované. Trochu jsem se obávala, nakonec ale úplně zbytečně :-) ušetřila jsem 600 Kč !!

Nemožnost osobního vyzvednutí :/

Registrovaný uživatelpřed 10 lety
Nedoporučuji obchod

když jsem telefon Evolveo gladiator RG3000 chtěl reklamovat po 5. měsících používání, odpověděli mi, že telefon reklamovat nejde, protože byl kupovaný na IČ a ne na soukromou adresu. Prostě na blbost se vymluvili.To stejné se stalo i kamarádovi. NEDOPORUČUJU!!!!!

Registrovaný uživatelpřed 10 lety
Doporučuji obchod

Na Rozbaleno na kupuji už déle a vždy jsem měla štěstí že jsem neměla vadné zboží. Jediné co mě štve je to, že nemají odběrné místo ale jinak jsou to jedničky:)

odběrné místo není :(

Registrovaný uživatelpřed 10 lety
Doporučuji obchod

Rychlé dodání, příjemné ceny.

Nenašel jsem.

Platba

Online platby (PayU)Platba kartou (Master Card, VISA)Bankovní převodDobírka

Kontaktní údaje