Logo obchodu RobotWorld.cz

RobotWorld.cz

505 hodnocení

97 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Jarmila Růžičkovápřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Pochválit snad jen rychlé dodání.

Gril byl uveden jako nový, pouze rozbaleno. Počítala jsem s tím, že bude poškozený obal případně náhradní, protože v jiném internetovém obchodě měli levnější použitý gril (čili možné drobné vady nebránící funkci, ale to jsme nechtěla). Zboží bohužel bylo vadné - rozlomená jedna strana podstavce. Museli to vědět už při balení, protože mi bylo divné, že tato strana grilu byla uvnitř originálního obalu navíc ještě zpevněna dalším kartónem. Teď jsem gril vrátila na PPL, tak jsme zvědavá, jak uspěju.

Lenka Hrzánovápřed rokem
Nedoporučuji obchod

Zakoupila jsem Rowenta RR7975WH X-plorer Serie 95 Animal Robot je neustále v záruce a 2* v opravně Popis závady: Zákaznice si vyzvedla robota z reklamace v horším stavu než ho tam dala - R5023013226 - robot se nepřipojí k aplikaci , po spuštění hlasitě hučí , nepropouští vodu, při jízdě píská , při naplnění nádobky na vodu a zandání do robota se voda při jízdě vylévá z nádobky. Netušíme zda zvuk vychází z lidaru či z motoru sání . Na prodejně jsme robota zkoušeli a opravdu při spuštění hlasitě hučel a nešel nám připojit k aplikaci. Nenačte Cloud. Nechápu, když údržba je dle pravidel,tak si musím na své náklady hradit závadu v záruce viz.poznámka ze servisu cz-f3_Oprava zboží výměna elektroniky, el wifi a sady vodního systému. KOntrola spárování, vysávání, vracení do základny a nabíjení. Po spárování v servisu a kontrole funkčnosti přístroje byla data vymazána, zákazník znovu obnoví nastavení. pozn. do nádobky na vodu nikdy nedávat jakékoliv přípravky, poškodí vodní systém, používat pouze vodu z kohoutku. Dále o zvýšení hlučnosti motoru ventilátoru, lze opravit placenou opravou do ceny 4400kč. Zvýšená hlučnost ventilátoru způsobena špatnou údržbou To kdybych při koupi vysavače věděla,že v době záruky ze servisu budou výmluvy na ZK,tak si raději každý rok zakoupím levnější výrobek - nedoporučuji ,protože ani v době záruky servis neuzná reklamaci !!! 2* v opravně a v horší stavu mi byl robot doručen a servis závady neodstranil ,jsem velmi sklamaná s přístupem a jednáním ,ale není se čemu divit,jen tahají ze ZK peníze a má chyba,že jsem si dřív nepřečetla recenze Protože již nemám žádné jiné možnosti jak se domoci funkčnosti zakoupeného přístroje, dávám podnět k České obchodní inspekci, aby sjednala nápravu a aby další zákazníci, již nebyli napáleni, jako já.

Hana Vidlákovápřed rokem
Nedoporučuji obchod

Reklamace katastrofa!!! Po 3 měsících užívání se mi rozbil roboticky vysavač. Poslala jsem ho na reklamaci s pozadavkem vrácení peněz, kterou tam maji na výběr a přišel mi nazpět po měsíci robot, co mel být udajne opraven a vyzkousen!!! Uplne stejna zavada, nic oprávněného neni. A jeste naprosto stupidni vymluvy, ze je to zpusobene znecistenym kartacem, absolutni nesmysl...

Petra Novákovápřed rokem
Nedoporučuji obchod

Opravdu nedoporučuji tady nic nakupovat. Stejný problém s reklamaci jako již bylo několikrát zmíněno.

Mystery Woman 00před rokem
Nedoporučuji obchod

Škoda jen, že se k reklamacím staví, tak jak se staví. Objednala jsem si tyčový vysavač (sací výkon bídný, ale to byl můj špatný výběr). Každopádně po roce používání v oblasti kloubu kartáčové hlavice došlo při vysávání k ulomení patky, takže kartáč drží jen na drátkách. Reklamace mi byla zamítnuta s tím, že jsem to udělala sama svou manipulací. A to prosím pěkně vydedukovali tím, že prodlužovací tyč je lehce poškrábána, takže jsem ho prý někde musela zpříčit a tím to prasklo. Takže si ho doma zalepím asi izolepou a v tomto obchodě už nic nekoupím.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Nechci hodnotit obchod.

Nechci hodnotit obchod. Hodnotim vyrobek......neskutecnej smejd sama porucha a nasledna oprava .....nekupujte to....

Mvithalmovapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Poslala som pokazený robotický vysávač na opravu. Nie len že mi neuznali reklamáciu a napísali že nič mu neni, poslali mi späť úplne iný vysávač nie moj a v hroznom stavce doškrábaný doničený. Rozhodne nikdy viac ak sa rozhodujete pre nákup v tejto firme urcite NIE.

michal bezpalecpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Rychlost dodání,komunikace,výrobky

Jednání reklamačního oddělení,poslal jsem roboticky vysavac na reklamaci.Ta mi nebyla uznána a vráceny vysavac přestal uz i nabíjet po jejich zásahu.Tento obchod je třeba obcházet velkým obloukem.Je spousta profesionalnejsich.

Vít Kryštofpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic!!!

Všechno!!! Naprosto neprofesionální přístup při řešení reklamací. Reklamovano po 2 měsících. Lži, výmluvy, vadné zboží, infolinka k ničemu, nikdo nic neví, nikdo neumí slušně odpovědět. Třikrát reklamované zboží, údajně v pořádku. Zaslané videa, kde jasně vysavač háže chybu je nezajímá. Asi si vymýšlím, že mi vysavač nefunguje?? Vysavač háže chybu o tom, že neodtéká voda při mopovani, odborník napíše že je vybitá baterie... Přepisování a falšování datumu reklamačnich protokolů. Výrobek jsme si vůbec neužili, ještě jsme ztratni na poštovném při reklamovaní. Reklamace nevyřizená v zákonné lhůtě! Děs a hrůza!!!

Vladana Stomsikovapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Obchod nechce vracet peníze, pokud odstoupite od smlouvy v zákonné lhůtě 14dnu a zašlete zboží zpět Nedoporučuji

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Perfektního technika p.Riedla, který ve všem poradil a odvedl skvělou práci.

Nic

Ověřený zákazníkpřed 3 lety
Doporučuji obchod

vše

nic

Ověřený zákazníkpřed 3 lety
Doporučuji obchod

rychlost

Ověřený zákazníkpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Rychlost dodání

Ověřený zákazníkpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Rychlost

Ověřený zákazníkpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Rychlost. Ceny. Široký výběr sortimentu

Žádné akce. Možná získat slevu.

Ověřený zákazníkpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Zboží skladem a ihned odesláno, super.

Ověřený zákazníkpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Dodávka koupeného zboží byla fakt "blesková"!!

Ověřený zákazníkpřed 3 lety
Doporučuji obchod

Rychlost vyřízení objednávky.

Ověřený zákazníkpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Zakoupila jsme vysavač který nefungoval,vracení zboží velký problém dcera musela přijet z velké dálky,vytisknout formulář a donest na postu a zaplatit veškeré náklady na vracení.Které nedostaneme zpět ( jsme duchodci a v teto době donest zboží na postu a vytisknout formulář na vracení který není součástí balíčku je pro nás problém ) Na jejich lince žádná pomoc (proste starejte se ) z teto stránky už nikdy neobjedname.

Platba

Platba kartou (American Express, Maestro, Master Card, VISA, VISA Electron)Splátkový prodej (Home Credit)Bankovní převodHotověDobírka

Doprava

Česká poštaDPD CZMessengerPPLVlastní přeprava

Výdejní místa

Vlastní místaPPL ParcelShopZásilkovnaBalíkovna

Kontaktní údaje

Kategorie