Logo obchodu Bezvasport.cz

Bezvasport.cz

1271 hodnocení

73 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Jarda25před 7 měsíci
Nedoporučuji obchod

Rychlost dodání se zlepšila

Reklamace = zlodějina Nepřesné velikosti Žádný kamenný obchod Už nikdy víc

Registrovaný uživatelpřed 7 měsíci
Nedoporučuji obchod

nic

Naprostá nespokojenost s tímto obchodem "bezvasport"! Obchod neřeší reklamaci, svaluje vinu na přepravce, ale je to jimi nasmlouvaný přepravce! Přepravce samozřejmě nic neřeší, protože jeho obchodní partner je prodejce, který si ho najal a ne zákazník. Objednal jsem si u nich zboží i s dopravou, vše řádně uhradil, ale zboží stále nemám! Slibovaný termín byl 6-9 dnů, ale zboží bylo zasláno až za 14 dnů. Když jsem si měl zboží vyzvednout, tak se box neotevřel a od té doby je mé zaplacené zboží někde asi ve vzduchoprázdnu a tzv bezvasport odmítá reklamaci řešit, že je to věc přepravce! Takže člověk si u nich objedná zboží i s jejich doručením, vše uhradí, ale když nastane problém, tak se jich to netýká. Volám přepravci, ale ten o balíčku neví, protože box patří Alze a ta jim neposkytne žádnou informaci. Když volám do Alzy, tak ta zase tvrdí, že má zboží přepravce a ať to řeším s dodavatelem, který jediný může vznést reklamaci. Jediné, co napíše bezvasport je: „nás se to netýká, je to věc přepravce“. Začarovaný kruh pro zákazníka a bezvasport se jen směje s penězi na účtu. Tak takovou zkušenost mám s bezvasportem.

Radomir Gobelpřed 8 měsíci
Doporučuji obchod

Bál jsem se, ale zboží je kvalitní a odpovídá popisu. Za dva dny byla objednávka doma. Budu objednávat znovu

nic

Registrovaný uživatelpřed 9 měsíci
Nedoporučuji obchod

Už nikdy více objednávat z tohoto eshopu nebudu, bohužel jsem si recenze přečetla až nyní, po obdržení zboží. Opravdu velmi dlouhá doba dodání, když zboží přijde, tak je opravdu kvalita špatná, na webu to mají o dost lépe nafocené. Při vrácení zboží opět proces na delší dobu a až vám přijde doklad s vrácením peněz, zjistíte, že vám odečítají 69,- za poštovné přes zásilkovnu. Přitom při vrácení mají u ostatních dopravců poznámku, že vrácení je dle aktuální ceny dopravce a u zásilkovny vám jen napíšou heslo, pod kterým lze zboží vrátit. Při objednání zboží se platí doprava přes zásilkovnu 59,- ale když zboží vracíte, tak vám odečtou 69,-.

Tomáš Marnýpřed 10 měsíci
Doporučuji obchod

Když jsem zde četl ty hrůzy, tak jsem měl opravdu obavu.... Vše ale proběhlo tak jak je psáno na stránkách a užíváme si stan za poloviční cenu!

Nic

Hondaclub Pavelpřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Žádné.Vyřízení objednávky trvá.

Vrácení finančních prostředků je u této firmy složité.Jednání zaměstnanců tragické.Již nikdy víc.Nedoporučuji.

Terezapřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Tragická kvalita produktů, neodpovídají fotkám, část přišla v roztrhaných obalech, zjevně už někým vrácená, jedno bílé tričko bylo umazané od rtěnky - nechutné. Už bych tu nikdy nenakoupila a i přes nízké ceny jsem skoro vše vrátila. Plus extrémně dlouhá dodací doba - asi čekali, až se jim zase vrátí to opakovaně prodávané zboží.

Katduhpřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Žádné nejsou

Jiná velikosti než jsem si u bot objednala. Práva už na pohled menší než levá. Reklamace na vlastní náklady a bez čísla účtu nemožná. Takže už nikdy více. Bleee a fůj.

David Jonášpřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

Dvě ze čtyř věcí jsem vrátil. Ponožky a pásek v pohodě, ale tři košile a kraťasy úplně mimo. Velikost oblečení vůbec neodpovídá tabulce velikosti u položky. Dlouhá doba dodání 14 dní. Objednával jsem tu poprvé a nic moc.

Markéta Kučerovápřed 10 měsíci
Nedoporučuji obchod

dodani bylo opradu rychle

kvalita obleceni je naprosto prisena, to snad radeji nakoupim u Vietnamce.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Doporučuji obchod, ale...

Za mě relativně rychlé dodání. Ceny, asi záleží u čeho, ale moc neodpovídá kvalitě. Komunikace perfektní.

S tou kvalitou to není moc slavné. Materiál u šatů, které jsem objednala, umělý. Bohužel i obrázek neodpovídá skutečnosti, a to ani zdaleka. Ale, abych nebyla nespravedlivá, tak dvoje šaty (z šesti kusů) jsem si nechala. Jedny na běhání na ven a jedny do práce.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Nic

Katastrofa ,tenisky objednány vel.38-dodány 39 a uvnitř vložka vel.38 to samé u tenisek vel 37vložka a tenisky 38.Už nikdy víc

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

To že číslování je opravdu nahodilé, svědčí i to, že leginy XL zůstávájí doma, ale 3xl-4xl vracím, protože táhnou a materiál také neodpovídá inzerci. Na webu bambus 65%a35% polyester, ale na visačce 95%polyester a 5%elastan, což je hodně velký rozdíl. Šaty na první pohled nevypadají zle, ale na druhý už je to horší, šlo vidět, že je už přede mnou někdo vrátil. Takže za mně jeden kousek nechávám a dva vracím. Takže se to tím pádem docela prodraží..

Kateřina Jandurovápřed rokem
Nedoporučuji obchod

Kvalita oblečení mi přijde v pořádku

Dlouhá doba dodání. Vrácení nesedících věcí není zdarma, jako u jiných prodejců.

Lenka Maderovápřed rokem
Doporučuji obchod

Po přečtení recenzí jsem se trochu obávala, co za zboží přijde. Za mě vše ok, vše vypadá jak z obrázku, komunikace i doba dodání super a ještě rychlejší než avizují. Moc těm negativním recenzím tady nerozumím.

Nic

Registrovaný uživatelpřed rokem
Doporučuji obchod

Zboží dodáno za 2 dny od obědnávky. Nemůžu souhlasit se zápornými recenzemi. Komunikace s obchodem byla bez problému. Velikost přišla v pořádku, sedí na tabulky přikládané u zboží. Krásný materiál a jedná se o stejné oblečení jako na obrázku.

Nic

B Baublipřed rokem
Nedoporučuji obchod

Neuznali reklamaci za rozlepené boty které sem měla 4x na sobě. Kvalita je fakt katastrofa. Rozhodne nedoporučuji

Marcelfilippřed rokem
Nedoporučuji obchod

Absolutně nic.

Objednal sem nějaké oblečení a stále po 20 dnech čekam a nic se neděje , přitom sem si vybral zboži které bylo celé skladem. nejhorší přístup, pomalá komunikace. Za mě už nikdy víc.

pepa nospřed rokem
Nedoporučuji obchod

Nic

Vše. Jsem velký. Tak jsem poprvé nakoupil velikost xxl. No přišlo 5 triček od značek které normálně kupuji jinde v této velikosti...a musel jsem je dát bratrovi který má velikost m a kupodivu mu byli parádně. Tak druhý pokus xxxl a ... přišlo tak L. Od značky diesel si kupuji normálně xxl a nechápu vaše velikostí. Pochybuji o pravosti značky a to silně. Dnes jsem se nějak rozhodl že dám ještě šanci. Mám doma vestu ombré velikost xl. Chtěl jsem ještě jednu a objednal raději Xxl. A co přišlo? Max elko. Takže jste mě tímto přesvědčili že se jedná o padělky s činy

Jiří Rozumpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Kvalita zboží je KATASTROFÁLNÍ.

Platba

Online platby (GoPay)Platba kartou (Master Card, VISA)HotověDobírka

Doprava

Česká poštaPPL

Výdejní místa

Vlastní místaPPL ParcelShopZásilkovnaBalíkovna

Kategorie