A

Allegro.cz

99 hodnocení

13 % spokojených zákazníků

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Milan Brožekpřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nic

Došla mi správa že zboží je v alzaboxu ale poslali špatný kód zboží nešlo vyzvednout, nenašel jsem jediný způsob jak někoho kontaktovat po 3 dnech mi přišla správa že zboží vrací prodejci a není šance se s někým domluvit. Za mně už nikdy.

Alena Opřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

Rychlé doručení, stržení pouze sjednané částky.

Kvalita panenky za 1000,- vůbec neodpovídá popisu. Místo silikonu jsou končetiny i hlavička z hnusné gumy s růžovými fleky. Končetinami nelze pohnout ani v ramenou a kyčlích, je jako po obrně. Nemůžu to dát dítěti, bojím se co se z toho uvolňuje. V krabici splácané z nějaké větší, nebyl žádný doklad. Platba na dobírku nebyla možná. Vzhledem ke komplikacím s vrácením bych zřejmě přišla o peníze i zboží. Vyhodit chudáčka do popelnice nedokážu, přece jen vypadá trochu jako dítě, že by babybox? Tak jsme si nějak zbyly. Vlastně co jsem čekala od spojení kšeftařů s podvodníky? Za blbost se platí.

Jarka Malápřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

pouze uvedenou cenu, ale tím, že zaplatíte za 3 produkty a dojde vám jen jeden, tak vlastně nemůžu pochválit NIC

nemáte odvolání, nefungují zprávy, přesto, že zadáte svoji emailovou adresu, vyběhne na vás hláška, že je vaše adresa neplatná..... Holt jsem přišla pouze o 300 kč naštěstí.

123 Hipipřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

Žádné zboží nedoručené

Přes Allegro jsem objednal zboží, prodejce zboží neposlal a peníze nechtěl vrátit.Allegro jsem kontaktoval několikrát,jen slibují pomoc ale nepomůžou vám.Slíbí,že vám zavolají a to je lež,nikdo nezavolá v uvedený termín,uvádí vrácení peněz v případě,že prodejce zboží nedodá a peníze nevrátí ale to je jen lež.Navíc požadují vyplnit reklamační formulář, kde požadují ofocení občanského průkazu což je velké nebezpečí,velké riziko zneužití.Přitom peníze vracejí na účet,ze kterého byla platba uskutečněna,navíc mají jméno příjmení a další potřebné informace pro vrácení peněz.Dle mého názoru se snaží vyhnout se plnění vrácení peněz,proto to komplikují,chtějí poslat foto občanského průkazu což chytrý člověk neučiní a oni to moc dobře vědí.Přitom nemůžou vrácení peněz podmiňovat ofocením občanského průkazu.nemají na to žádné oprávnění.Allegro je velice nesolidní,lžou a vůbec vám nepomůžou.

Registrovaný uživatelpřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

Po objednání a zaplacení mi přišel email, že budu platit clo. Nikde nebylo uvedeno. Navíc jsem dodnes nic neobdržela a mám obavy, že jsem přišla o peníze. Nechala jsem se blbě nachytat reklamou v televizi. Nedoporučuji banda podvodníků

Kout Danielpřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

Tak u těchto tragédů už nikdy. Jako možnost doručení jsem zvolil AlzaBox, jenž mám blízko domova. V následujících dnech jsem byl informován, že se do zvoleného AlzaBoxu zásilka již přepravuje, načež jsem ve finále dostal zprávu, abych si zboží vyzvedl úplně někde jinde - na celnici někde v polích ZA PRAHOU (zvolený AlzaBox byl pochopitelně v Praze). Takže úžasná zajížďka. Jinak se sdělením důvodu změny místa doručení se samozřejmě neobtěžovali. Jako bonus balení, jak kdybych vytáhl hračku v sáčku z krabice cereálií, a z nepochopitelného důvodu zasílání e-mailů v polštině. Za těch pár ušetřených korun na zboží mi tahle zkušenost opravdu nestála.

Storkova Miladapřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

Peníze, sice po dlouhých tahanicích a korespondenci v Polštině, vrátili

Zboží, které mi přišlo, bylo jiné, než inzerovali na svých stránkách. Tam byl vyfocen originální výrobek firmy Oras, ale přišla mi, dle mého názoru, napodobenina, s horšími funkčními vlastnostmi. Měla mě varovat podezřele nízká cena.

Komisar Teplicepřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

Rád bych nějaké klady našel ale od začátku se jedná o jeden velký podvod.

Velmi si rozmyslete Nákup přes tento Allegro eshop. Jsou to jedni. Reklamuji už tři měsíce a posílají mne Od čerta k ďáblu. Zaplatil jsem jim zboží které mi nedodal. A nekomunikují. Allegro prostě jedna velká zlodějina.

Keltner Lukaspřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

nic

Objednané zboží skladem, druhý den vrácena platba bez udání důvodu...

Jan Hpřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

podvodnici pozor pryc

Registrovaný uživatelpřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nic

Objednány a zaplaceny tři položky. U první mi e-shop objednávku zrušil z důvodu, že údajně byla omylem uvedena nesprávná cena. Uznejte sami - může se člověk při psaní čísla 970 zmýlit tak, že napíše 238? :) Banda podvodníků a už nikdy více.

Daniel Bidmonpřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

Nic

Firma allegro je banda podvodníku !! Zrušil jsem objednávku a za dopravu ode mě chtějí 4800 kč . Dejte si na ně pozor !!! Stále nám nebyli vráceny peníze !

Dadula Simakovapřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

nic

clo...hrozný, doplatek za jednu věc, zadrženo celnici...

Andrej před 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

Podvodnici!!!!! Fungují tváří se jako přepravce zboží. Mate 14 dnů na vráceni zboží , dal reklamace řešite s polským obchodem nebo přímo z vyrobcem. Sprostředkovatele ktere za nic neručí. Dostal jsem fakturu bez dph, asi proto budou levnější :) Polské podvodníci!!!!! Bacha na ně !!!!!

Kristýnapřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

Špatná komunikace, navíc rozjeli napodobeninu zásilkovny - WE/DO, tato společnost se při dodání mého balíku zpozdila o týden, neomluvila se a odmítala komunikovat, děs

Registrovaný uživatelpřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

ani v baliku, ani na portalu neni faktura. zadna odpoved na snahu dostat fakturu. ve 2 pripadech to same.

Registrovaný uživatelpřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

NIC

Škoda že nelze zaplatit na dobírku, to zaprvé nikdy neplatím předem, je to polská mafie která se roztahuje po celé ČR. Recenze jsou pravdivé!!!!!!

Fishli 007před 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

Místo originálních sluchátek Apple jsem dostala padělek.

Registrovaný uživatelpřed 6 měsíci
Doporučuji obchod

Ceny jsou výrazně nižší než v našich e-shopech

Přestože mám zakoupenou dopravu zdarma, při objednávce se mi u dvou prodejců objevila v závěru objednávk doprava za statisíce Kč. Stačila by chvilka nepozornosti a měl jsem vybílený účet. Když jsem se to pokusil reklamovat na Allegro.cz, napsali mi jen, že jim to je líto a že je to jejich interní záležitost. Když jsem to poslal na Allegro.pl, přeposlali to zpět na Allegro.cz. Tak si na to dávejte bacha, podvodníci nejsou jenom u nás!!!

Registrovaný uživatelpřed 6 měsíci
Nedoporučuji obchod

Snaha se uchytit na našem trhu. Zbytečně...

1 ze 4 objednávek proběhla hladce a tím myslím, že jsem jako zákazník dostal to, co jsem objednal. Jinak od chybějící faktury po chybějící zboží nebo jeho náhražky. Všechno musíte urgovat.