Logo obchodu DIALEKARNA.CZ

DIALEKARNA.CZ

1454 hodnocení

94 % spokojených zákazníků

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Rehurkovamagdapřed 2 lety
Doporučuji obchod

Rychlost,komunikace a ještě k tomu dáreček.Velka spokojenost

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Ceny

Nereagují na maily... 6.12. Jsem si objednala a zaplatila zboží. Dodnes ani zboží ani peníze...

Ověřený zákazníkpřed 3 lety
Doporučuji obchod, ale...

Velmi mne zklamalo, že jsem dostala úplnbě jiné respirátory, než jsem si objednávala dříve. Byly ozačené jako KN95 nikolv FFP2 a jsou menší ě méně příjemné. Můžete mi to nějak vysvětlit? Jsem velmi rozladěná a váhám, zdali si zboží ještě takto objednám, když nemám jistotu kvalitní dodávky.

Ověřený zákazníkpřed 3 lety
Doporučuji obchod

:-)

Jaroslava Hrochovápřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

nic

Zboží (respirátory) jsem objednala v únoru do dnešního dne nepřišlo. Obchod nereaguje na nic. Přišla jsem o peníze.Nedoporučuji!!!! Podvodný e shop.

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nelze nic pochválit. Na dodávku repirátorů, které jsem objednala zhruba v polovině února, stále čekám.

Zboží ani po měsíci a půl nepřišlo. Navíc obchod naprosto nereaguje. Už nikdy více.

ddanny1před 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Přišla uplně jiná objednavka než to co jsem objednal!!!Navíc za cenu původní te která měla přijít!!!Ta která přišla měla být 100,-nižší,navíc když bych věděl že nepříjde objednávka která měla tak to koupím jinde a levněji.Pěkný výdrb semnou moc dobře ví že když otevřu sáček s respiratory abych se podival jestli jsou takove co jsem objednal tak vi že porušený sáček vratit nemůžu!!!A když jsem jim to napsal do emailu.Tak ani neodepsali omluvu.Ostuda!!!Už nikdy!!!

Daniel Kašparpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Nejhorší zkušenost za poslední léta co se e-shopů týče. Zboží zaplacené před měsícem a půl. Dodnes nedorazilo a absolutně žádná reakce na komunikaci z jejich strany..

Jana Skuhravápřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic.

Objednány dvě balení respirátorů po 10 kusech, dodáno pouze 1 balení. Objednávka byla placena předem. Urgovala jsem dvakrát emailem, několik dnů po sobě volala. Nelze se dovolat, buď obsazeno, nebo nikdo nezvedá, i když jsem nechávala vyzvánět telefon dlouhou dobu. Na emaily žádná reakce. Nemáme část zboží, ani peníze.

Reggikpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Objednávka před více než 3 týdny, placeno on line hned při objednání, poté pouze informace o potvrze ní objednávky a od té doby nic. Na emailové urgence žádná reakce.

Maruška Křížovápřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Vcelku rychlé dodání

Objednávala jsem respirátory, z 10 krabic jedná úplně prázdná. Obchod nereaguje, neobjednavejte, pokud nechcete zbytečně přijít o peníze!!!!

Zdeňka Václavíkovápřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Objednávka přišla neúplná, volám a píšu emaily už druhý týden a nic, nikdo nezvedá mobil a neodpovídá na emaily, poslala jsem i reklamační list a neozvali se. Jsem z jednámí zklamaná.

Eva Horákovápřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Jsou to zloděje a podvodníci!

Dušanpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Objednávka před více než 3 týdny, placeno on line hned při objednání, poté pouze informace o potvrzení objednávky a od té doby nic. Na emailové urgence žádná reakce. Zato mi přišel email, abych ohodnotil nákup (rozuměj, který se nestal), to mi přijde jako vrchol všeho. I když nejde o velkou částku, jde o princip, budu se bránit všemi dostupnými prostředky, včetně toho, že budu psát všude na tento eshop negativní recenze !

Evapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Absolutně nic

Pouze jeden mail o potvrzení přijetí objednávky, po úhradě převodem žádná další komunikace a reakce na emaily, telefony hluché, předáno trestní oznámení....

Tomáš Marekpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Rozumím zpožděným dodávkám během krizového období... co je ale neobhajitelné je nulová komunikace směrem k zákazníkovi. Zboží objednáno před více než třemi týdny. Až po více než dvou týdnech přišla informace s omluvou o zpoždění a vyexpedování. Nyní je to další týden a zboží nikde. Telefon nikdo nebere ani v obchodě Dialékarna.cz ani ve firmě GoodMask! Na e-maily nikdo nereaguje! Velmi podvodná firma, neobjednávejte!!! Záležitost budu předávat České obchodní inspekci.

Soňa před 3 lety
Nedoporučuji obchod

Objednávka mix barev.. dnes jsem vyzvedla a málem mě kleplo, hrůza, dokonce dvě bílé a to jsem dostala meil, že jako kompenzaci za zpoždění dali k respiratorům balení roušek, které se zřejmě cestou vypařily. Takže lidi, vůbec neobjednávejte, vyhodíte zbytečně peníze!!!!!!

Ověřený zákazníkpřed 3 lety
Doporučuji obchod

vse

Petrapřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Rychle dodani

Objednane respiratory, placeno predem...doma otevreny balik a prazdna krabicka bez respiratoru,telefon nikdo nezveda

Pavlína Friespřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

nic

objednala si mix respirátory krásné barvy nabízeli ale co došlo to je k pláči samá růžová...

Platba

Bankovní převodHotověDobírka

Doprava

DPD CZGeis

Kontaktní údaje