Logo obchodu ALTISPORT

ALTISPORT

125 hodnocení

75 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Rychlé dodaní zboží

zboží došlo malé a peníze do 14 dnů nečekejte ja je taky nemam podvodníci

Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Vrácení zboží a peníze stále nikde!!

Andrea hyskápřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Chování a jednání firmy Altisport včera jsem objednávala 3 produkty z jejich e-shopu a dnes mi přišel email že objednávka byla zrusena z důvodu toho že v minulosti jsem prý vytvořila objednávku a nepřevzala přitom já si nic neobjednávala nechutné neopavnene jednání pak mi bylo řečeno ať si vytvořím objednávku znovu měla jsem to dárek pro někoho na kom mi záleží a oni toto fuj firma by se měla stydět

Roterkapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Možná rychle dodání

Nevrací peníze v zákonné lhůtě 14dní.Zboží už mají dávno respektive jim došlo hned dva dny po mém odeslání.Přišel mi e-mail že zboží přijali v pořádku.Potom ticho po pěšině.Dnes 14 dní od doručení a peníze stále nemám!Jen samé výmluvy že nemohou překontrolovat zadání platby že tam není účetní.Že platbu zadají během dne že mi brzy dojde.A kde nic tu nic!Nedoporučuji!!!!!!Už nikdy více u nich nenakoupím!

Jana Doskočilovápřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Rychlé doručení po objednání.

Pokud zboží vracíte - čeká vás velká administrativa + drahé vracení balíku. Vracela jsem 1 mikinu. Musela jsem učinit tyto kroky: 1. vyplnit vratkový formulář 2. zabalit balík 3. nedepsat balík adresou 4. vyplnit Podací lístek Cena celkem na poště: 133,- Kč To je jak za krále Klacka. Dnes je běžné vracení zdarma - např. na sběrných místech PPL či Zásilkovny. Návratové papíry by měly vyjet jednoduše z PC - jako to má Lidl - to nevezmu do ruky ani tužku!!

Irena Zíkovápřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Zboží dodané rychle

Vracela jsem zboží, víc jak měsíc jsem čekala na peníze, když jsem volá ta mě bilo řeči že peníze poslali, oni poslali ale úplně na jiný účet.

Evaliberdovapřed 2 lety
Doporučuji obchod

Rychlost dodání i vrácení prostředků za zboží u kterého jsem neodhadla velikost a musela vracet.

Nic

Martina Zabloudilovapřed 2 lety
Doporučuji obchod

Ty brďo!! V úterý 21.12 jsem vracela manželovou zimní bundu a svetr, neodhadla jsem velikost. Vůbec jsem nepočítala, že se mi větší zboží vrátí do vánoc a dnes - čtvrtek 23.12 mám věci doma!!!! Perfektní ochod! Veselé vánoce! Martina

David Hošekpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

Nic

Dorazilo mě jiné zboží než jsem si objednal. Bylo v hodnotě max. 2.000 Kč. Ovšem s velkou radostí jsem za něj zaplatil 3.500 Kč. Po následné reklamaci jsem obdržel zcela neocekavatelnou odpověď: Zaslali jsme co jste si objednal. Shrnutí: Kdo chcete zboží které jste si neobjednali a zároveň je vaším přáním utratit co nejvíce peněz, pak tuto firmu vřele doporučuji.

Registrovaný uživatelpřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

dodání bylo včas

objednal jsem si zboží béžové barvy a dostal jsem zelené

Xéniepřed 3 lety
Doporučuji obchod, ale...

Rychlé dodání a jak věcičky sedí, vše ok.

Pokud objednáte správnou velikost a opravdu nevyměňujete a chcete vrátit peníze, ták než zboží odešlete, než jim příjde a pak že vrátí finance do 14 ti dnů a peníze pořád nikde, takže urgujete, urgujete a až po nějaké době, že vám poslali peníze, ale jedno číslo jiné napíšou, to už se mi stalo 2 x úplně stejně a zase píšete, že kód banky nesedí a vy víte, že máte vše správně.Nebaví mě u nich čekat na peníze měsíc a bez neustálých urgencií nevím, jestli by vůbec něco přišlo.Tímto končím už s nima!!

Petra Čmielovápřed 3 lety
Doporučuji obchod

Spokojenost.Již několik let nakupují pro sebe i své děti a nikdy jsem nebyla zklamaná.Velikosti sedí a materiál kvalitní. Vše vždy brzy dodané.

Lenka před 3 lety
Doporučuji obchod

Tabulky velikostí odpovídají, po dlouhé době obchod, kde mi vše sedlo a nemusím vracet. Krásně zpracované a z kvalitných materiálů. Velmi milé překvapení a doma do 2dnů. Opravdu doporučuji.

Eliska 1712před 3 lety
Nedoporučuji obchod

Komunikace s příjemnou operatorkou....

Marie Bezděkovápřed 3 lety
Nedoporučuji obchod

nic

šm+jdi.. peníze za vrácené zboží nevrací! Varuji před tímto podvodným e-shopem.

Jirsak Jirkapřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Napíšou zboží odesláno a je to lež, dva dny a o balíku nikdo nic neví. Lháři.

Kateřina Šťástkovápřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Ceny

Vrácení zboží - člověk si musí poštu za vrácení zaplatit sám, na vrácení peněz 14 dní???? ve 21. století, peníze stále nikde. Po kontaktovani Alti sportu mi bylo řečeno, ze jsme podepisovali obchodní podmínky. Ze musím počkat. Ze toho mají hodně. Tudíž doma nemám ani mikinu a ani peníze.

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Doporučuji obchod

Byla jsem opravdu spokojená - super ceny, využila jsem akce poštovné nad 299kc zdarma, k tomu další drobné slevy, dobrá kvalita zboží a rychlé dodání bez problémů....

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

komunikace se zakaznikem je otresna! vraceni penez do 14dnu?? opravdu? cekam uz treti tyden. NEDOPORUCUJI

Registrovaný uživatelpřed 4 lety
Nedoporučuji obchod

Vrácení peněz,otřesné,vždy jen samá výmluva,že mají moc objednávek na proplacení,dnes uplynulo 14 dní od vrácení zboží,zákonná lhůta a stále nejsou peníze na účtě.Ovšem,co se týká nevyzvednuté zásilky od Altisportu,účtují si peníze a zaplacení okamžitě do 5ti dní,takže za mě s vrácením peněz,pokud se jich chcete vůbec dočkat včas,NEDOPORUČUJI!

Platba

Bankovní převodHotověDobírka

Kontaktní údaje

Kategorie