Logo obchodu Navahoo.cz

Navahoo.cz

44 hodnocení

61 % spokojených zákazníků

Hodnocení obchodu

Pouze hodnocení označená znakem jsou ověřena. Hodnocení bez tohoto znaku jsou neověřena. Více info.

Marťulapřed 2 měsíci
Doporučuji obchod

Mám z obchodu již dvě bundy a tu první mám asi 4 roky a doteď je stále jako nová a kvalitní . Jsem spokojená, doručení v pořádku. Mám vel S ale klidně bych mohla mít i xs

Registrovaný uživatelpřed 2 měsíci
Nedoporučuji obchod

velky výběr zboží , komunikace

vratila jsem 2 zimní kabaty , vypršela 14 denni lhuta na vracení peněz a peníze mi neposlali .Nemůžu dostat zpět peníze .

S. S.před 2 měsíci
Nedoporučuji obchod

objednávka vyřízena rychle, štítek pro zpětné vrácení zaslán

pokud však zboží vracíte, nevracejí včas peníze, vratky řeší až po několika dnech od zpětného obdržení zboží a tím prodlužují čas pro vrácení peněz a potom stejně ani v zákonné lhůtě 14 dní nemám peníze na svém bankovním účtu!! již uplynulo 18 dní a nemám peníze zpět!!

Bc. Kateřina Čermákovápřed 3 měsíci
Doporučuji obchod

Při přečtení recenzí, mám pocit, že je hodnocený jiný obchod. Nakoupila jsem již několikrát a koupím určitě znovu. Řešila jsem i dvakrát jiné velikosti - a naprosto bez jediného problému či zádrhelu. Určitě mohu tento obchod jedině doporučit, protože takovou kvalitu, jakou jsou zpracované jak bundy tak vesty je na víc jak 10*.

—-

Marcela Vlkovápřed 3 měsíci
Nedoporučuji obchod

Objednávka byla zadána, ale nebylo možné uhradit. Po opakovaných žádostech o platební údaje, nebyly z nepochopitelného důvodu zaslány. Komunikace na bodu mrazu... Za mě pochybný obchod

Aneta Bažantovápřed 5 měsíci
Doporučuji obchod

Za mě velice krasne zboží,paní na zákaznice lince byla velice milá ! Doručení sice malinko trvalo ale to protože byl svátek.Paní mi vše vysvětlila a měla opravdu lidské a příjemne jednání ! Doporučuji a děkuji

Marie Bezděkovápřed 5 měsíci
Nedoporučuji obchod

nic

varuji před podvodným eshopem!!!!! nenakupujte zde, jelikož je to velmi nesolidní obchod, nevrací peníze za reklamace, komunikace otřesná!!!!

Dominika K.před 6 měsíci
Doporučuji obchod

Nakoupila jsem zde už 2x, bundy perfektní, krásně sedí. Nemám co dodat. Nadmíru spokojená.

Klárapřed rokem
Doporučuji obchod

Hezká bunda, rychle dorazilo, rychle proběhla výměna za větší kus

Podle tabulky jsem vybrala XS, ale musela jsem vyměnit za S, takže asi doporučuji větší velikost kupovat. Ale jinak super.

Jababa 09před rokem
Doporučuji obchod, ale...

Zboží dorazilo rychle, nevyhovovalo, vraceno zpět...

Před 17 dny odesláno zboží zpět, dosud jsem neobdržela peníze...

JanaDresslerovapřed rokem
Doporučuji obchod, ale...

Řešení nedostupného zboží v rámci slevy.

Objednala jsem si bundu, která byla skladem. Když se však 3 dny nic nedělo, začla jsem se zajímat kdy bunda dorazí. Po 5 dnech napsali, že bunda se na skladě ztratila a že posílají 20% slevu na nákup. Slevu nevyužiji jelikož jsem měla zájem jen o tu bundu. Ale po tom, co jsem si přečetla negativní recenze tak jsem asi ráda že to dopadlo tak jak to dopadlo.

Alexandra Liškovápřed rokem
Nedoporučuji obchod

Předloni jsem si objednávala bundy a dorazily celkem brzy.I velikost seděla.Velká spokojenost.

Jenže, když jsem si dnes přečetla tolik negativních recenzí...budu doufat,že nebudu jedna z těch zklamaných zákaznic.12.2.jsem si totiž objednala bundu s kabátem a zatím nic nedorazilo.Psala jsem jim email,co je za problém.Jestli se mi do 2dnů neozvou,budu to muset řešit jinak.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Doporučuji obchod

Musím říci, že hodnocení některých uživatelů níže je pro mě velkým překvapením. V obchodě Navahoo nakupuji já i moje maminka už více než 3 roky a doručené zboží, kvalitu produktů a celkově rychlost dodání, komunikaci eshopu považujeme za špičkové. Několikrát jsem objednala nevhodnou velikost, případně se mi nelíbila barva, neseděl mi použitý materiál, firma nabízí reklamaci zboží zdarma - a to je pro mě mimo jiné také jedna z motivací, proč u firmy nakoupit. U jiných eshopu vyjde nyní poštovné při vrácení okolo 200,- korun. Také systém vrácení zboží online je pro mě moc fajn záležitostí - vyplním formulář, nalepím štítek a prostě odevzdám v zásilkovně. Celou přepravu a stav objednávky si mohu online zkontrolovat, výměna zboží i vrácení peněz dodržují ve stanovených lhůtách, které mají na eshopu uvedeny - co víc si přát? Bundy naprosto odpovídají popiskům, které jsou uvedené u každého produktu včetně tabulky velikostí, které reálně sedí. Sama za sebe tedy hodnotím obchod více než kladně, určitě jsem neobjednala poprvé ani naposledy!!

Nemám jedinou negativní zkušenost - a to máme v rodinném šatníku již řadu jejich produktů - převážně zimní bundy a vesty.

Registrovaný uživatelpřed rokem
Nedoporučuji obchod

Nic

14 dní po objednávce a předem zaplacená bunda nikde. Na urgence a dotazy odpovídá robot. Prý 40-60 pracovních dní! A ve výjimečných případech čekali lidé na zboží rok! Nic tak otřesného jsem doposud nezažila.

Navahoo.czZobrazit reakci obchodu Navahoo.cz
Heroldova 24před 2 lety
Nedoporučuji obchod

Absolutně nic

Objednali sme bundu velikost M přišla velikost S okaaa stane se....tak sme ji poslali spatky a oni nám řekli že pošlou novou správnou velikost ...ovšem po deseti dnech čekání poslali bundu ano ale zase tu samou špatnou velikost S ...Hrůza tohle není normální už nikdy víc peníze ztracené a bunda je nám na ho ....děkujeme a nemám na to čas ani kapacitu posílat ji pořád zpátky když tam máte neschopné zaměstnance...

Navahoo.czZobrazit reakci obchodu Navahoo.cz
Registrovaný uživatelpřed 2 lety
Doporučuji obchod

Kvalitní a krásná bunda + rychlé dodání.

Žádný problém nebyl.

Navahoo.czZobrazit reakci obchodu Navahoo.cz
Mediaupdapřed 2 lety
Nedoporučuji obchod

Přítelkyně si objednala bundu, která měla prořízlá záda od řezáku na krabice. Při pokusu o reklamaci byla bunda odeslána zpět bez jakéhokoliv vyjádření. Na toto řešení reklamace se podívá ČOI

Navahoo.czZobrazit reakci obchodu Navahoo.cz
Vladimira Bergerovapřed 2 lety
Doporučuji obchod

Kvalita oděvů, dodání, komunikace s obchodem v souvislosti s výměnou zboží.

Nic, byla jsem překvapená, když jsem žádala o výměnu nevyhovujícího zboží, že mi poslali nové, aniž by čekali na doručení vráceneho. Za mě solidní firma.

Navahoo.czZobrazit reakci obchodu Navahoo.cz
Hanusova Renata před 2 lety
Doporučuji obchod

Vesta dorazila za dva dny. Krásná bílá barva, vypracování vesty dokonalé, musím říct, že hezčí kousek v šatníku nemám. Určitě objednám ještě zimní bundu. Rozměry sedí přesně, padla jak usita na mne

Nic, problém žádný nebyl, tak nemohu posoudit jednání že strany obchodu.

Navahoo.czZobrazit reakci obchodu Navahoo.cz
Svabkova Gabrielapřed 2 lety
Doporučuji obchod

Komunikaci s obchodem Objednala jsem si bundu, kterou jsem pro mensi vadu chtěla vyměnit.Po přečtení recenzí, jsem měla obavy, jak vymena dopadne. Ale komunikace byla výborná.Telefon mi paní zvedla hned, byla milá a velice ochotná. A hned druhý den mi přišla bunda nová. Nechápu ty negativní recenze. Možná, jestli nebude chyba na opačné straně. Ja tento obchod mohu doporučit.

Nic

Navahoo.czZobrazit reakci obchodu Navahoo.cz

Doprava

PPL

Kontaktní údaje

Kategorie