
Bakteriální kultury pro výrobu tvarohu 3 g | BROWIN, 411243
Dokonale sladěná směs lyofilizovaných mezo- a termofilních bakterií mléčného kvašení, s níž připravíte lahodný domácí tvaroh…
v 2 obchodech

Dokonale sladěná směs lyofilizovaných mezo- a termofilních bakterií mléčného kvašení, s níž připravíte lahodný domácí tvaroh…
v 2 obchodech

Plastický vosk se běžně používá k potahování sýrů, zejména sýřených a zrajících. Vosk, který nabízíme, je potravinářský…
v 5 obchodech

Zátka přírodní aglomerovaná ve tvaru hříbku, snadno se ručně korkuje a je vhodná k opakovanému použití.…
v 2 obchodech

Korková zátka kuželovitá o Ø 25 - 22 mm.Používání:Všechny typy korkových zátek musí být řádně připraveny k zátkování. V…
Gastromania

Zátky syntetické o Ø 22 mm.Používání:Většina z nich je vhodná pouze pro zátkování mladých vín. Víno zapečetěné těmito…
v 2 obchodech

Charakteristika produktu: :Vykazuje schopnost měknutí při zvýšených teplotách. Po ztuhnutí si trvale zachovává svůj tvar. Má…
Gastromania