Měl by odpovídat typu nože. Evropské kuchyňské nože bývají broušeny pod úhlem 20° na každou stranu, zatímco japonské nože vyžadují ostřejší úhel okolo 15°, někdy i méně. Kvalitní brousky umožňují úhel nastavit manuálně, nebo jej mají přednastavený podle
Brousky, ostřiče a ocílky Tormek s úhlem broušení do 24°
- Podle oblíbenosti
Dostupnost
Seznam produktů kategorie
Tormek Svm-00
od 929 Kč
- Ostřič
- Elektrický
- Úhel broušení 20 °
Přípravek SVM-00 na krátké nože. Novinka pro broušení krátkých nožů od švédské firmy Tormek. Tento nový držák na krátké nože SVM-00 pracuje ve spojení s přípravkem na nože SVM-45 a zvládne i…
Filtry
Filtrování
Smazat všechny filtryKategorie
Kuchyňské nože
Brousky, ostřiče a ocílky
Stojany na nože
Tašky na nože
