Měl by odpovídat typu nože. Evropské kuchyňské nože bývají broušeny pod úhlem 20° na každou stranu, zatímco japonské nože vyžadují ostřejší úhel okolo 15°, někdy i méně. Kvalitní brousky umožňují úhel nastavit manuálně, nebo jej mají přednastavený podle
Brousky, ostřiče a ocílky Siguro s úhlem broušení do 24°
- Podle oblíbenosti
Dostupnost
Seznam produktů kategorie

Siguro Bruska Takefu, 3 stupně broušení
- 1450 g
- Úhel broušení 20 °
Brousek na nože - elektrický, k broušení oceli, protiskluzový, vícestupňový a vhodný pro leváky, 3 stupně broušení, úhel…
1 499 Kč
Alza.cz
Filtry
Filtrování
Smazat všechny filtryKategorie
Kuchyňské nože
Brousky, ostřiče a ocílky
Stojany na nože
Tašky na nože