Měl by odpovídat typu nože. Evropské kuchyňské nože bývají broušeny pod úhlem 20° na každou stranu, zatímco japonské nože vyžadují ostřejší úhel okolo 15°, někdy i méně. Kvalitní brousky umožňují úhel nastavit manuálně, nebo jej mají přednastavený podle
Brousky, ostřiče a ocílky Lansky s úhlem broušení do 24°
- Podle oblíbenosti
Dostupnost
Seznam produktů kategorie

Protahovací kapesní brousek Mini Crock Stick, Lansky
- Brusná plocha keramika
- Úhel broušení 22,5 °
Protahovací brousek Mini Crock Stick Lansky Brousek Mini Crock Stick je kompaktní, lehký a víceúčelový pomocník při broušení…
od 197 Kč
v 10 obchodech
Filtry
Filtrování
Smazat všechny filtryKategorie
Kuchyňské nože
Brousky, ostřiče a ocílky
Stojany na nože
Tašky na nože