Měl by odpovídat typu nože. Evropské kuchyňské nože bývají broušeny pod úhlem 20° na každou stranu, zatímco japonské nože vyžadují ostřejší úhel okolo 15°, někdy i méně. Kvalitní brousky umožňují úhel nastavit manuálně, nebo jej mají přednastavený podle
Brousky, ostřiče a ocílky Guzzanti s úhlem broušení do 24°
- Podle oblíbenosti
Dostupnost
Seznam produktů kategorie

Elektrický brousek nožů Guzzanti GZ 008B
- 1100 g
- Úhel broušení 15 °
Elektrický brousek na nože Guzzanti GZ 008B Elektrický diamantový brousek je určený k broušení ocelových i keramických nožů…
od 1 099 Kč
v 7 obchodech
Filtry
Filtrování
Smazat všechny filtryKategorie
Kuchyňské nože
Brousky, ostřiče a ocílky
Stojany na nože
Tašky na nože