Měl by odpovídat typu nože. Evropské kuchyňské nože bývají broušeny pod úhlem 20° na každou stranu, zatímco japonské nože vyžadují ostřejší úhel okolo 15°, někdy i méně. Kvalitní brousky umožňují úhel nastavit manuálně, nebo jej mají přednastavený podle
Brousky, ostřiče a ocílky Gastro-Tip s úhlem broušení do 24°
- Podle oblíbenosti
Dostupnost
Seznam produktů kategorie

Gastro-tip Ostřič nožů elektrický
- Červená
- Šířka 13,5 cm
- Výška 10,2 cm
- Délka 27,2 cm
- Úhel broušení 20 °
Elektrický (230 V) třístupňový ostřič s diamantovými kotoučky. Úhel broušení 20°, optimální pro hladké nože. Třífázové…
od 3 256 Kč
v 2 obchodech
Filtry
Filtrování
Smazat všechny filtryKategorie
Kuchyňské nože
Brousky, ostřiče a ocílky
Stojany na nože
Tašky na nože