Měl by odpovídat typu nože. Evropské kuchyňské nože bývají broušeny pod úhlem 20° na každou stranu, zatímco japonské nože vyžadují ostřejší úhel okolo 15°, někdy i méně. Kvalitní brousky umožňují úhel nastavit manuálně, nebo jej mají přednastavený podle
Brousky, ostřiče a ocílky Anysharp s úhlem broušení do 24°
- Podle oblíbenosti
Dostupnost
Seznam produktů kategorie

Brousek na nože modrý PREMIUM AnySharp (Barva - modrý)
- 168 g
- Úhel broušení 20 °
Brandani brousek na nože – ostrý nůž během pár vteřin Malý, ale neuvěřitelně výkonný brousek, který promění i ten…
od 240 Kč
v 3 obchodech

Brousek na nože červený PREMIUM AnySharp (Barva - červený)
- 168 g
- Úhel broušení 20 °
- Červená
Brandani brousek na nože – ostrý nůž během pár vteřin Malý, ale neuvěřitelně výkonný brousek, který promění i ten…
od 359 Kč
v 4 obchodech

Brousek na nože stříbrný PREMIUM AnySharp (Barva -stříbrný)
- 168 g
- Úhel broušení 20 °
Brandani brousek na nože – ostrý nůž během pár vteřin Malý, ale neuvěřitelně výkonný brousek, který promění i ten…
od 254 Kč
v 2 obchodech
Filtry
Filtrování
Smazat všechny filtryKategorie
Kuchyňské nože
Brousky, ostřiče a ocílky
Stojany na nože
Tašky na nože