Brousky mohou mít jeden až tři stupně – obvykle hrubý pro počáteční úpravu ostří, střední pro běžné broušení a jemný pro závěrečné leštění. Více stupňů znamená širší možnosti úpravy nože a šetrnější zacházení s čepelí.
Brousky, ostřiče a ocílky s počtem stupňů broušení nad 3 a s úhlem broušení do 24°
- Podle oblíbenosti
Dostupnost
Seznam produktů kategorie
Graef Chef´s Choice CC 120
od 3 880 Kč
- Brousek
- Elektrický
- Brusná plocha diamant
- Úhel broušení 20 °
- Bílá
Elektrický ostřič nožů je určený pro ostření všech nožů s hladkým, vlnkovým i pilkovým ostřím. Patentovaná konstrukce ostřiče zajišťuje šetrné ale velmi kvalitní naostření nože. Během ostření…
Filtry
Filtrování
Smazat všechny filtryKategorie
Kuchyňské nože
Brousky, ostřiče a ocílky
Stojany na nože
Tašky na nože
