Brousky mohou mít jeden až tři stupně – obvykle hrubý pro počáteční úpravu ostří, střední pro běžné broušení a jemný pro závěrečné leštění. Více stupňů znamená širší možnosti úpravy nože a šetrnější zacházení s čepelí.
Brousky, ostřiče a ocílky s počtem stupňů broušení do 2,9 a s úhlem broušení do 24°
- Podle oblíbenosti
Dostupnost
Seznam produktů kategorie
Graef Chef´s Choice CC105 Z094718
od 2 664 Kč
- Brousek
- Elektrický
- Brusná plocha diamant
- Úhel broušení 20 °
- Bílá
Elektrická bruska na nože Graef Chef´s Choice CC105 Z094718 je navržena pro efektivní a přesné broušení a doostřování nožů. Tento model využívá diamantové brusné kotouče, které jsou známé svou…

MaceMaker Rolling Diamond - Rotační brousek nožů
- Počet stupňů broušení 2
- Úhel broušení 20 °
Brousek na nože - mechanický, 2 stupně broušení, úhel broušení 20°, brusnou plochu tvoří diamant Zásadní přednosti produktu…
900 Kč
Alza.cz
Filtry
Filtrování
Smazat všechny filtryKategorie
Kuchyňské nože
Brousky, ostřiče a ocílky
Stojany na nože
Tašky na nože
