Měl by odpovídat typu nože. Evropské kuchyňské nože bývají broušeny pod úhlem 20° na každou stranu, zatímco japonské nože vyžadují ostřejší úhel okolo 15°, někdy i méně. Kvalitní brousky umožňují úhel nastavit manuálně, nebo jej mají přednastavený podle
Bílé brousky, ostřiče a ocílky s úhlem broušení do 24°
- Podle oblíbenosti
Dostupnost
Seznam produktů kategorie
Graef Chef´s Choice CC 120
od 3 880 Kč
- Brousek
- Elektrický
- Brusná plocha diamant
- Úhel broušení 20 °
- Bílá
Elektrický ostřič nožů je určený pro ostření všech nožů s hladkým, vlnkovým i pilkovým ostřím. Patentovaná konstrukce ostřiče zajišťuje šetrné ale velmi kvalitní naostření nože. Během ostření…
Graef Chef´s Choice CC105 Z094718
od 2 664 Kč
- Brousek
- Elektrický
- Brusná plocha diamant
- Úhel broušení 20 °
- Bílá
Elektrická bruska na nože Graef Chef´s Choice CC105 Z094718 je navržena pro efektivní a přesné broušení a doostřování nožů. Tento model využívá diamantové brusné kotouče, které jsou známé svou…
Filtry
Filtrování
Smazat všechny filtryKategorie
Kuchyňské nože
Brousky, ostřiče a ocílky
Stojany na nože
Tašky na nože

