Hlavní obsah stránky
Labužníkovy historky - Vladimír Poštulka

Produkt již není v prodeji

Labužníkovy historky - Vladimír Poštulka

Přidat první hodnocení
Nahlásit
Nahlásit chybu

Rok vydání 2011, počet stran 352, čeština, pevná / vázanáDo české kuchyně proniklo gazpacho, bouillabaisse, aglio olio peperoncino nebo carpaccio. Ovšem kdo z nás ví, kdy, kde a jak tato jídla vznikla? Byla to náhoda nebo dokonalé umění kuchaře? Autor sbírá labužnické historky jako vzácné doklady o tom, že jídlo a pití je nedílnou součástí kultury.

Podobné výrobky

Všechny podobné

Kuchařky a nápoje Euromedia Group

Všechny kuchařky a nápoje Euromedia Group

Informace

Popis

Do české kuchyně proniklo gazpacho, bouillabaisse, aglio olio peperoncino nebo carpaccio. Ovšem kdo z nás ví, kdy, kde a jak tato jídla vznikla? Byla to náhoda nebo dokonalé umění kuchaře? Autor sbírá labužnické historky jako vzácné doklady o tom, že jídlo a pití je nedílnou součástí kultury. Mnohé populární pokrmy – palačinky, bliny s kaviárem, imam bajildi, svíčková Stroganoff nebo omáčka Béchamel – mají své velice zajímavé příběhy a stojí za to je znát. Měli bychom přece vědět, co jíme.

Parametry

VýrobceEuromedia Group
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
KategorieKuchařky a nápoje
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Jazykčeština
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Počet stran352
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Rok vydání2011
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Vazbapevná / vázaná
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Produktové číslo978-80-249-1502-9
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Hodnocení

Přidání nového hodnocení