Hlavní obsah stránky
Jak nakupovat a zpracovávat maso - Václav Frič (2015, pevná bez přebalu matná)

Produkt již není v prodeji

Jak nakupovat a zpracovávat maso - Václav Frič (2015, pevná bez přebalu matná)

Nahlásit
Nahlásit chybu

Rok vydání 2015, počet stran 180, čeština, pevná / vázanáMěsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni.

Podobné výrobky

Všechny podobné

Kuchařky a nápoje Apetit

Všechny kuchařky a nápoje Apetit

Informace

Popis

Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a klasickou českou kuchyni.

Parametry

VýrobceApetit
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
KategorieKuchařky a nápoje
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Jazykčeština
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Počet stran180
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Rok vydání2015
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Vazbapevná / vázaná
Nahlásit
Nahlásit chybu parametru
Nahlásit chybu v informacích
Nahlásit chybu
Informace o produktu mohou být nepřesné nebo nekompletní. Doporučujeme si je ověřit před nákupem u vybraného prodejce.

Hodnocení

Přidání nového hodnocení