
Bramborový proteinový prášek Potatowhip 300 g | SOSA, 44180
Potatowhip je bramborová bílkovina, která má emulgační, želírující a texturizační vlastnosti. Je vynikající náhradou…
v 3 obchodech

Potatowhip je bramborová bílkovina, která má emulgační, želírující a texturizační vlastnosti. Je vynikající náhradou…
v 3 obchodech

Agar Agar v prášku je přírodní veganské želírovací činidlo, které se získává z různých druhů červených řas.Práce s agarem je…
v 3 obchodech

Sójový lecitin v prášku - je přírodní emulgátor získávaný ze sójových bobů. Hlavní funkce lecitinu - emulgační. Běžně se…
v 3 obchodech

Gelcrem Frío je vyroben z modifikovaného bramborového škrobu, který umožňuje získat správnou konzistenci cukrářského krému…
Gastromania

Albuvhip je práškový vaječný bílek (bílkovina), který je vynikající jako stabilizátor. Má také šlehací, emulgační a…
v 3 obchodech

Mrazem sušená červená řepa v prášku - s mrazem sušeným ovocem a zeleninou od společnosti Sosa Ingredients si je můžete…
Gastromania

Gelcrem Caliente (Hot) je rafinovaný kukuřičný škrob - zpracovaný pod vysokým tlakem. Je to termostabilní zahušťující a…
Gastromania

Pektin Jaune HM Sosa - Žlutý citrusový pektin v prášku, vysoce methoxylovaný (HM) se zpomalujícími solemi. Vykazuje…
Gastromania

Vinan draselný (E366), draselná sůl kyseliny vinné, která se vyskytuje v ovoci (hlavně v hroznech); získává se z vedlejších…
Gastromania

Gelificante vegetal je rostlinné želírovací činidlo, směs karagenanu a lokustové gumy. Umožňuje tvorbu průhledných a…
Gastromania

Želatina vegetariánská VEGAN MOUSSE GELATINE Sosa 500g je směs agar-agaru a tapiokového škrobu. Umožňuje želírování všech…
Gastromania

Maltosec - maltodextrin z tapioky, který se používá k absorpci a spojení s tuky. Je vhodný pro použití se všemi tukovými…
Gastromania

Složení: zahušťovadlo: amidovaný pektin (E440ii), sacharóza, stabilizátor: difosforečnan disodný (E450i), regulátor…
Gastromania

Natur Emul - je přírodní emulgátor, který se získává z citrusových vláken. Jedná se o přírodní složku, která není považována…
Gastromania

Prášek z řas GracilariaŽelírující látka 100% rostlinného původu, nepovažuje se za přídatnou látku typu EPomalé želírování,…
Gastromania

Čirá xantanová guma se používá jako zahušťovací, emulgační a fixační přísada do emulzí a pěn, kterým dodává jednotnou…
Gastromania

Pro-Pannacotta Iota je zahušťovadlo - karagenan z červených řas.Dávkování: 2-15 g/kgVlastnosti a použití:• přidejte prášek…
Gastromania

Guma Kappa - je přírodní potravinářská přísada s želírujícími vlastnostmi získaná z červených mořských řas. Vykazuje také…
Gastromania

Lněné vlákno je vláknina ze semen lnu hnědého a zlatého (Linum usitatissiumum L.), ze které se získává sliz. Díky svému…
Gastromania

Pružný želírovací prostředek Sosa je pravděpodobně nejpružnějším želírovacím prostředkem na trhu. Mezi jeho složky patří…
Gastromania

Přírodní prášek s příchutí modrého sýra. Vynikající potravinářská přísada, která dodává intenzivní chuť a vůni…
Gastromania

Wax Concept - přírodní včelí vosk v peletách. Lze použít jako zahušťovadlo a potahovací prostředek.Dávkování: 0,5 -…
Gastromania

Agar Agar Pure v prášku je přírodní veganské želírovací činidlo, které se získává z různých druhů červených řas.Práce s…
Gastromania

Lyofilizovaný 100% malinový prášek 300g SOSA - ideální k barvení a ochucování cukrovinek a potravinářských výrobků. Přírodní…
Gastromania

Pochází z kořene rostliny Pueraria Lobata. Je jednou z 50 základních bylin používaných v tradiční čínské medicíně, kde je…
Gastromania

Směs stabilizátorů, emulgátorů a technických cukrů. Vlastnosti: Stabilizátory pro sorbety. Jak používat: Smíchejte se…
Gastromania

Pro použití za studena (musí se smíchat se základem).Směs obsahující stabilizátory, emulgátory, provzdušňovače a cukry s…
Gastromania