Recenze YORK PL Motýl Houba koupelová masážní mix barev

Název produktu: YORK PL Motýl Houba koupelová masážní, mix barev Výrobce: YORK PL Houba na mytí značky YORK PL Motýl je určena pro každodenní použití při koupeli nebo sprchování. Houba je ergonomicky tvarovaná, což umožňuje pohodlné držení a snadné použití při mytí celého těla. Díky svému tvaru se dobře drží v ruce a usnadňuje tak aplikaci mycích prostředků na tělo. Tato houba je dvouvrstvá a…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Mycí houba YORK PL Motýl je podle recenzí uživatelsky oblíbená pro svou schopnost prokrvit pokožku a odstraňovat nečistoty. Vyniká poměrem ceny a kvality, ale někteří zmiňují, že po delším používání ztrácí pevnost. Celkově je vhodná pro pravidelné použití a splňuje očekávání většiny uživatelů.

• Dobře prokrvuje pokožku
  • Vhodná pro masáž a odstraňování nečistot
  • Dostatečná velikost
  • Vynikající poměr ceny a kvality
  • Dlouho vydrží v dobrém stavu
  • Po čase ztrácí pevnost
  • Vydrží maximálně měsíc a půl

Radulajda22. července 2026

vše ok,miluju ji, mám celulitidu, a je bomba na to, alespon lepší pocit, hrubou stranu používám na břicho a stehna a hladší na vše ostatní a když mám trochu zaprasené nohy ze zahrady, taky fajn pomocník, ale jinak mycí houba plní účel, vydrží max měsíc a půl, pak ji vyhazuji, nerozpadá se,ale je to na ní vidět, že je její čas a za ty peníze úplně super

mirka066026. února 2026

dobře prokrví pokožku

ladajuha23. února 2026

vynikajicí provedení i cena

Registrovaný uživatel16. února 2026

Dostatečně velká a vydrží Levná

Registrovaný uživatel15. prosince 2025

Nakupuji pravidelně, žíňka splňuje co má, a je na webu nejlevnější

Leona21. září 2025

Příjemná velikost

Oproti minulosti brzy ztrácí svou pevnost,

halikova-smidova22. srpna 2025

Vyhovuje, u nás využívaná.