funkční a zábavný

funkční a zábavný
Za tu cenu je dobrý
Svítí když se roztočí
natahovací mechanismus brání volnému otáčení
silně prokluzuje, že se nedá roztočit
maximální otáčky jsou nízké díky špatnému zpracování
na obrázku je starší verze, bez natahovacího mechanismu, která funguje bez problému
Jedná se o podobný, ale ne však stejný produkt, co je na obrázku. Novější verze je opatřena natahovacím mechanismem, který rotor značně brzdí, rotor se nedokáže volně otáčet a navíc je zpracování dost mizerné, takže dochází k prokluzu a nejde pořádně roztočit. Díky tomu jsou i maximální otáčky velice nízké. Jedná se o špatnou čínskou kopii z aliexpressu, která nedosahuje zdaleka výkonu předchozí verze, natož v porovnání s originálním powerballem.
Drží se dobře, rozjezd bez problémů, svítí. Základní model bez počítadla. Stojí to pár korun. Spokojenost.
Výborné posilovače rukou
skvělá pomůcka k procvičení zápěstí
Ako pomocka na spevnenie ruk to zabera citit uz po2 dnoch pouzivania skuste uvidite ja som spokojny
Ok super
Super věc.
Produkt mi doporučili na rehabilitaci .Velice dobrý na posílení zápěstí, je to docela "makačka".
nejde dobře roztočit,několik marných pokusů,myslím že gumové kolečko je levnější a spolehlivější
posilovač používají hlavně moje děti, které po 2 týdnech pocítily změnu k lepšímu a pevnější zápěstí. Mohu doporučit.
Je to dárek k posilování
Tímto dárkem jsem udělala velkou radost
Funguje stejně dobře jako PowerBall za 1600 peněz