Dokovací stanice pro robotický vysavač Recenze Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra Auto-Empty Station STYTJ05ZHMHWJC černá

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra Autoempty Station STYTJ05ZHMHWJC je dokovací stanice pro robotický vysavač Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra. Obsahuje 2 4l antibakteriální sáčky na prach a 400ml nádobu na prach, kterou díky výkonu 16500 Pa vyprázdní do 10 vteřin. Samotný sběr zahájíte jedním tlačítkem ideálně umístěným pro pohodlné použití.

rentierrobert25. března 2024

OK super

Registrovaný uživatel1. května 2023

Tento robotický vysavač je úžasný, vše dělá jak má. Jsem s ním maximálně spokojená. Před tímto vysavačem jsem měla na chvíli Niceboy ION Charles i9 a hned jsem jej vrátila, protože byl chaoticky a do všeho narážel a vše před sebou tlačil. Robotický vysavač Xiaomi ultra jede přesně podle plánu který mu zadáte. Všem kdo si chce koupit robotický vysavač tento vřele doporučuji.

Super, dělá to co má.

Registrovaný uživatel30. prosince 2022