Hlavní obsah stránky
  • Čistička vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier 3H 23853
  • Čistička vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier 3H 23853
  • Čistička vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier 3H 23853
  • Čistička vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier 3H 23853
Čistička vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier 3H 23853

Xiaomi Mi Air Purifier 3H 23853

Nahlásit
Nahlásit chybu

Doporučená velikost místnosti 126 m², vzduchový výkon 380 m³/hod, příkon 38 W, hlučnost 64 dB, HEPA filtrČistička vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier 3H zajistí vaší domácnosti zdravé a čisté prostředí. V tichosti pohltí 99,97 % všech škodlivých částic, se kterými už nebudete sdílet váš domov.

Nabídky dle ceny

 

 

  •  
 
 
 
 

Podobné výrobky

Všechny podobné

Informace

Popis

Čistička vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier 3H zajistí vaší domácnosti zdravé a čisté prostředí. V tichosti pohltí 99,97 % všech škodlivých částic, se kterými už nebudete sdílet váš domov.

Klíčové vlastnosti
  • 360° filtrace
  • HEPA filtr
  • mobilní aplikace Mi Home
  • výkon 380 m³/h
  • kompatibilita s Google Asistent nebo Amazon Alexa

Chytrá čistička vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier 3H

Čistička vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier 3H představuje další užitečný doplněk do vaší chytré domácnosti. Pracuje na základě třístupňové filtrace. Veškeré aktuální informace si zobrazíte na displeji a je tak tichá, že o ní nebudete vědět.

čistička vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier 3H
Jak funguje filtrace

Xiaomi Mi Air Purifier 3H disponuje trojnásobnou filtrací. První vrstva zachytí větší částice, jako například vlasy nebo prach. Druhá filtruje pyl, kouř, ale i bakterie způsobující onemocnění. Třetí vrstva z kvalitního uhlíku pohlcuje formaldehyd a eliminuje pachy. Vy sami si zvolíte typ filtrace. Máte na výběr mezi režimy auto, oblíbený, spánek, nízká, střední nebo vysoká rychlost.

čistička vzduchu Xiaomi Mi Air Purifier 3H
Pročistí celou místnost

Filtrace probíhá skrz HEPA filtr, který dokáže zachytit částice už o velikosti 0,3 μm. Xiaomi Mi Air Purifier 3H se postará o 360° filtraci celé místnosti. Zvládne pročistit plochu o velikosti až 45 m. Doporučená doba výměny filtrace se pohybuje mezi 6 – 12 měsíci. Jakmile nastane čas vyměnit filtr, čistička vás sama upozorní, například přes aplikaci v mobilu.

aplikace Xiaomi Mi Air Purifier 3H
Součást chytré domácnosti

Společnost Xiaomi propojila čističku s dalšími technologiemi. Použijte aplikaci Mi Home pro ovládání a zároveň uvidíte, jak si čistička vede. V práci si můžete nastavit režim čištění a odpoledne se vrátit do zdravě dýchající domácnosti. Pokud ve vaší domácnosti vládnou pomocníci jako Google Asistent nebo Amazon Alexa, můžete je s Xiaomi Mi Air Purifier 3H spárovat a ovládat ještě snadněji.

ovládání Xiaomi Mi Air Purifier 3H
Snadné ovládání

Pokud zvolíte možnost ovládání přímo na čističce, bude vás o aktuálním stavu informovat OLED displej. Na něm si zobrazíte aktuální teplotu, vlhkost nebo stav WiFi připojení. Zároveň se můžete řídit indikátorem kvality vzduchu, který vám aktuální stav čistoty vyobrazí pomocí barev, jak na semaforu.

Levný provoz

Xiaomi Mi Air Purifier 3H je extrémně výkonný stroj. Jeho ústrojím projde až 6 333 litrů vzduchu za minutu. Filtrační výkon činí 380 m³/h. Její provoz je přitom tichý. V nočním režimu dosahuje hlučnosti pouhých 33 dB. Navíc se může pyšnit nízkou spotřebou energie, která nepřekročí 1 kWh za den.

Hodnocení

Přidání nového hodnocení

Čističky vzduchu Xiaomi

Mohlo by vás zajímat