Přípravek na opalování Recenze Wooden Spoon Baby & Family opalovací tělové mléko SPF30 150 ml

Recenze Wooden Spoon Baby & Family opalovací tělové mléko SPF30 150 ml

Přírodní opalovací mléko Wooden Spoon Baby & Family se skládá z organických ingrediencí, které jsou šetrné k jemné pokožce dětí i dospělých. Obsažené rostlinné máslo je bohaté na vitaminy, polyfenoly a antioxidanty. Díky tomu mléko účinně bojuje proti předčasnému stárnutí a vysoušení pokožky. Intenzivně hydratuje, zvlhčuje a vyživuje pokožku.

lucie23. září 2025

opravdu voděodolné, příjemné na tělo

trochu hůř roztíratelné

super pocit přírodního opalování

tanabubenickova6. listopadu 2024

Perfektni. Krasne se roztírá a nenechává bílé stopy! Hezky voní a chrání . Používáme celá rodina, cca 6 týdnů za rok strávíme u moře. Syn, manžel i já a jsme vždy hezky opálení a přesto dobře chráněni . Za mě nejlepší přírodní ochrana na slunci.

Registrovaný uživatel26. srpna 2024

mastnější, krásně se roztírá, nezanechává bílé mapy

bez parfemace, po kontaktu se slanou vodou opravdu "nevoní"

jarmilapangrac9. května 2024

Super složení, krásně voní, dobře se roztírá a nemastí.

Malé balení

Objednala jsem i pro dceru super krém.

Registrovaný uživatel8. listopadu 2023

Dobře se roztírá. Nezanechává bílé stopy. Je přírodní a neškodí ani vodním organismům. Opravdu funguje, mám hodně citlivou pokožku a u moře jsem se nespálila ani já ani na 2 letá dcera.

Kvalitní přírodní opalovák, co ochrání celou rodinu. Nezanechává bílé stopy, dobře se roztírá a není cítit. A nezanechává ani matný pocit na pokožce.

Registrovaný uživatel18. srpna 2023

Složení

o něco dražší

Top naprosto spokojená s vůní a tím jak se drží na kůži.

Registrovaný uživatel23. srpna 2022

skvěle roztíratelný

Registrovaný uživatel15. srpna 2022

Nezanechává bílý film Vcelku dobře se rozmazává Voděodolný

Dost mastný

Důležité aplikovat na navlhčenou pleť, aby se lépe vpila mastnosta. Jinak na sušší pleť tolik nevadí.