Přípravek na opalování Recenze Wooden Spoon Baby & Family opalovací tělové mléko SPF 50 150 ml

Recenze Wooden Spoon Baby & Family opalovací tělové mléko SPF 50 150 ml

Opalovací mléko Wooden Spoon SPF 50 na minerálním základu je vhodné pro děti i dospělé. Toto přírodní opalovací mléko je vyrobeno z jednoduchých a bezpečných surovin a chrání pomocí slabé vrstvy zinku, která sluníčko odráží od kůže. Neobsahuje chemické filtry, není testován na zvířatech.

kachorra.s6. srpna 2025

Celkem dobře se roztírá, nezanechává fleky.

T.kopanchuk9. července 2024

Nedělá mastné fleky, vhodné pro atopiky

Registrovaný uživatel5. října 2023

Skvělý opalovací krém! Krásně se roztírá, nejsou v něm mikročástice, kůže po něm nesvědí.

Trochu zanechává fleky na plavkach, je hodně mastný.

Registrovaný uživatel16. dubna 2023

Krém se rychle vstřebává, nenechává bílý film. Mazala jsem se s ním celou dovolenou já i syn (2 roky), oba máme sklon k atopickému ekzému a tento krém nám moc vyhovoval, nedráždí kůži ani na těle a ani na obličeji.

Registrovaný uživatel20. června 2022

Krasne se rozmazava, nezanechava film a opravdu funguje. Bez chemie. Priste koupim bez vahani znovu i pres vyssi cenu.

Registrovaný uživatel19. června 2022

Perfektně se roztírá, nenechává bílý film… doporučji