Už jsem měl a proto jsem šel na jistotu.
Spica, mužů doporučit jak obchod tak stroj.

Už jsem měl a proto jsem šel na jistotu.
Spica, mužů doporučit jak obchod tak stroj.
Perfektní sběr posečené trávy, variabilní rychlost pojezdu
síla, skladnost, kvalita zpracování
vyšší hlučnost
kvalitní výkonná sekačka
jednoduché ovládání, bezproblémové startování, spousta rychlostí pojezdu, silný motor ve vysokých otáčkách hlučnější , kvalitní sečení i naplnění koše
cena, koš bez indikace naplnění (starši typ koše byl větší kvalitnější i s indikací naplnění)
až na koš(při srovnání se starým typem) hodně kvalitní stroj
Sece hodne rychle a kvalitne.
Profesionalni sekacka.
Mohutna a vypada odolne.
Zkraceni casu o 50% a nachozenych km o 40% oproti puvodni sekacce.
Opravdu je tezka i bez kose.
Horsi na manevrovani vlivem sve vahy.
Vetsi kubatura se projevi na spotrebe benzinu.
Výborná sekačka se silným motorem.
Skvěl sbírá. Sekal jsem vysokou i hodně mokrou trávu a vždy je koš úplně plný.
7 rychlostí pojezdu. Na každou část zahrady si vyberete tu správnou rychlost.
Koš se dobře vyndavá a nasazuje.
Kvalitní zpracování, vše lícuje a nikde nic netrčí, nebo neodpadává.
Ovládání otáček motoru.
Váha
Nejvyšší rychlost už je hodně rychlá, hodí se tak na přejezdy bez sekání.
Při hodně naplněném koši se zvedají přední kola, ale to dělá snad každá sekačka, co jsem kdy zkoušel.
Skvělá sekačka. Mám ji na 2000m2. Místy přerostlá tráva. Se vším si poradí, chce to jenom správně nastavit výšku sečení a rychlost pojezdu, potom se stane jenom výjimečně, že motor chcípne.
Při sečení vysoké trávy je lepší sekat bez koše, protože ten se zaplní během pár metrů a pořád jenom vysypáváte.
Celkově sekačka působí robustně a zpracování je pěkné.
Váha sekačky by mohla být pro někoho trošku omezující. Při couvání a manipulaci mezi stromky to trošku síly vyžaduje, ale s pojezdem dopředu ji zvládne i můj 3 letý syn :-)
Sice je cenově trošku dražší oproti čínské konkurenci, ale myslím, že kvalita ceně odpovídá a vyplatí se.