Sekačka Recenze Weibang WB 536 SKVPRO

Recenze Weibang WB 536 SKVPRO

Sekačka Weibang WB 536 SKVPRO je určena na středně velké až velké travnaté plochy. Její neskutečná výbava, design a kvalitní zpracování z ní dělají doslova perlu v této vyšší třídě travních sekaček s pojezdem.

kmlkamco11. června 2025

Kvalitný produkt

Olga Nováková29. června 2024

3 stupně pojezdu

Kupovala jsem do terénu při sečení do kopce se zvedá, špatně se s ní manipuluje při objíždění např.stromů a výkon v terénu taky nic moc. Startování dá taky zabrat:, docela zklamání a trávu máte všude na sekačce. Úchyt koše je taky "super". Pro rovný terén asi dobrý.

Registrovaný uživatel9. října 2022

Kvalitní kovová konstrukce, silný motor

Těžko se startuje - startovací šňůra má příliš těžký převod slabší žena ji nenastartuje.

Pokud ji nastartujete je to výborný stroj.

Registrovaný uživatel26. července 2021

vysoká kvalitazboží,kvalita dílenského provedení na velmi dobré úrovni vysoký výkon motoru ,velmi dobré ovládání stroje ještě jsem stroj nepoužil,jinak bude v provozu každý týden na velké travnaté ploše,před zakoupením jsem si prostudoval návod a hodnocení ostatních zákazníků