Prostorná, univerzální ke sportovnějšímu i elegantnímu outfitu

Prostorná, univerzální ke sportovnějšímu i elegantnímu outfitu
Krásná, kvalitní kabelka
Splnila moje představy ,je velká tak akorát, krásně drží tvar ,takže v ní hned všechno najdu :)
Malé mínus je úzký popruh přes rameno
Já jsem velice spokojená, dodání za pár dní a Kabelka super
Pěkný design
Po měsíci nošení už se odlupuje koženkový lem na uchu a stejně tak lem na spodku kabelky, očekávala bych úplně jinou výdrž...
Dokonala
Hezká prostorná elegantní kabelka, myslím, že se tam vejde vše (A4 v pohodě), možno nosit jako tašku i jako crossbody, mám jako dárek, ale jsem si jistá, že se bude líbit :)
První kabelka,která mi neklouže z ramene.
Maximální spokojenost.
elegantní prostorná kabelka, pevný materiál
Dostatečně velká na malý nákup nebo doklady A4,dobře se nese díky širšímu popruhu na ramena . S touto jsem naprosto spokojená
Není žádný
Pokud chcete větší kabelku tato je ideální.
Hezký tvar, super velikost=tak akorát, česká firma !!!
Nejdřív jsem byla nadšená, ale už po pár týdnech nošení popraskal "koženkový" materiál nahoře kolem zipu. Udělaly se na něm malé praskliny a jsou vidět protože jsou bílé na černé barvě. Sice malé ale stejně.....To mě teda dost zaskočilo a naštvalo... :-(
Celkově tak nějak rozpačitý dojem.... osobně dávám přednost koženým kabelkám a po této zkušenosti u nich zůstanu i v budoucnu. Firma Wuch dělá i kožené výrobky a tak příště zkusím raději tento materiál... ten "umělý" mě dost zklamal... Přitom se mi kabelka moc líbila tvarem a vším....škoda ....:-(
Elegantní, prosorna
Tuhý zip, malá kapsa vevnitr
Moc dlouhý popruh přes rameno.
Hezká kabelka
Moc dlouhý popruh. Kabelku jsem vracela
Krasna, kvalitni, prostorná. Mam to jako darek na vanoce od manžela, tak si budu muset jeste chvili počkat. Krasně zabalena.
Velikost akorát
Zpracování
Prostě boží,,,
Moc pěkný design
Pěkná kabelka ve velikosti "tak akorát"
Očekávala jsem kvalitu a ne, že zip odejde po prvním zapnutí.
Prostorná kabelka,co se skvěle nosí.
Krásná elegantní, 2 typy nošení (přes rameno nebo po výměně ucha lze nosit na kříž).