Prostorná
Maximální spokojenost

Prostorná
Doporučuji
Maximální spokojenost
Krásná elegantní kabelka. Dvoje zapínání což je bezvadný takže nehrozí že větší věci vypadnou z kabelky. Krátká potká oceňuji nerada nosím kabelku na rameni takže do ruky je bezvadná. Dá se ke kabelce připnout dlouhý popruh přes rameno což je jen plus k tak hezké kabelce.
Je super. Oslovil mě tvar, barva, praktičnost.
Moc pěkná kabelka, s malou taštičkou uvnitř. Oceňuji že ke kabelce je přidán dlouhý popruh, kdy se kabelka dá nosit i jako větší crossbody, vzhledem k tomu že pevná poutka jsou na mě příliš krátká
Poutka by mohla být delší,ať se lépe nosí na rameni,takhle je to velmi krátké, nejspíš jí unosím jen přes léto, kdy na sobě člověk nemá 3 vrstvy oblečení. Přes zimní bundu se na rameni kabelka neudrží
Celkově jsem s kabelkou spokojená,vypadá moc hezky, snad i něco vydrží. Jednu hvězdičku ubírám za ta krátká poutka
Pěkná barva super velikost
Trhá se po pár dnech nošení
Je krasna :)
odpovídá obrázku (v reálu vlastně ještě hezčí), působí kvalitně, různé varianty nošení. jako bonus navíc kosmetická taštiška
Moc hezká
Krásná barva, pěkně sedí do ruky
Nadherná farba, idealna velkost
Krásná akvalitni kabelka.Mám už peněženku víc jak 2 roky a je pořád jako nová . Určitě doporučuji .
Krásná barva
barva nadherná, nosí se krásně,prostorná
nemá ve vnitř žádnou kapsičku
spokojenost velká
...je to elegantní mazel