Kabelka Recenze Vuch Christel Divide

Recenze Vuch Christel Divide

Představte si kabelku, která dokonale splní všechny vaše pracovní výzvy. To je Christel Divide, Vuška, která vás okouzlí svou elegancí. Kombinace hrubšího s hladkým materiálem vytváří neodolatelný kontrast, který je navíc ošperkován stylovým logem Vuch. Na zadní straně vás mile překvapí praktická kapsička na zip, do které schováte všechny důležité drobnosti.

jana.rezac4. prosince 2025

pěkná, elegantní

chybí mi vnitřní kapsa - rozdělení na více přepážek, uvnitř je jen malá kapsička, takže budu hrabat -hledat vše dohromady

pfeifer-jarka4. listopadu 2025

Opravdu pěkná kabelka

nov.jar27. října 2025

Barva nádherná, veliká je tak akorát pro denní nošení. Materiál - moc hezký, uvidíme, jak dlouho mi vydrží.

Má našitou moc vysoko kapsičku na telefon, můj (Xiaomi 13T) se tam nevejde - kabelka nejde pak zapnout. To dává mínus celkového dojmu z kabelky. Ještě jsem neměla mobil "hozený" jen tak v kabelce - ale kdo hledá najde.

Moje první vuška. Kabelka přišla krásně zabalená. Kabelka je zpracovaná moc hezky, materiál je taky pěkný. Jen ta kapsička je vysoko na mobil. A taky se mi líbí Vaše nabídka "re vuch". A zřejmě ji využiju až mi kabelka doslouží.

Varianta vínová
joh.andy4. září 2025

krásná kabelka, příjemný materiál

veronika727613. srpna 2025

Dobře se nosí, vejde se i svačina do práce.