ochranné tyčky jsou nakřivo

ochranné tyčky jsou nakřivo
paráda, neobvyklé " tankování " štamprlíků
Zajímavý dárek
kvalita
budeme teprve darovat, ještě jsme nevyzkoušeli
Super dárek!!!!! Naprostá spokojenost....
Hezký výrobek
Ještě čeká na svého majitele,ale myslím že bude na každé párty .
Super chlap je spokojeny
Je uz prazdna
Byl to darek. Takze jsem to nevidela v praxi. Ale asi je to dobre.
Funguje výborně a vypadá super.
super dárek, trochu zpestření při podávání konec je vždy stejný
Splnilo ocekavani, byla porad fronta, kazdy chtel tankovat jen z pumpy. Je to hezky zpracovane a cena nejlepsi co jsem nasel.Doruceni perfekt.
Klidne doporucim, diky tomu ze jsem ji dal jako darek, si ji objednalo spousta dalsich kamaradu.
Krásná manipulace, všichni spokojeni výborný dárek k narozeninám.Na první akci 10 litrů Jacka Danielse, bez problémů!!
Vnučky si nápojovou pumpu velmi oblíbily, takřka nestačím doplňovat vodu se šťávou, silně podporuje pitný režim dětí.
Nápadité
Poskytl jsem info kolegovi, ten si hned objednával další jako dárek
Zajímavý a nevšední dárek. Z dárku byla velká radost (nedostal jí teda prázdnou). Ale když by obsah byl v originál balení, tak by se nad ním ani nikdo nepozastavil.
Mohu jen doporučit.
- nenacintá se po stole
- přesnější dávkování
- menší riziko převrhnutí panáků na stole při čepování
- chybí ještě hadice "TIR" , s větším průměrem pro ty, kteří mají větší nádrž :)
- přijde mi, že hračičkové se rychleji ožerou
Další skvělá věc, která činí realitu veselejší, příjemnější a tím pádem snesitelnější.
Jsem s ní spokojená. Funguje tak jak má.
Vtipné , funkční