Sušák na prádlo Recenze Vileda Magnum

Recenze Vileda Magnum

Sušák Vileda Magnum je praktické a chytré řešení pro péči o vaše prádlo, které vám nabízí extra velkou sušicí plochu, stabilitu a snadné sušení. Sušicí plocha: 24 metrů. Silné hliníkové dráty zabrání mačkání prádla. Robustní a stabilní díky extra bezpečným a pevným nohám.

michal_valsa21. července 2025

kvalitní produkt osvědčené značky. velká kapacita, pozitivně hodnotím silnější jednotlivé sušící tyčky, které zabraňují ohybu na prádle. je vhodný i na větší zátěž. sušák drží tvar, je stabilní a celkově jsem za jeho výběr velmi rád. doporučuji

jenatomsa8. května 2024

byl inzerován jako robustní, při prvním použití se plně naložený prádlem porouchal, spadl a ulomila se noha

nespolehlivé jištění držáku nohy

na první pohled masivní sušák má křehké a nespolehlivé uchycení nohou, takže je ještě méně robustní než běžný

teska.lukas30. ledna 2024

Na sušák se vejde hodně prádla, je velmi vysoký a mohutný. Za nás - spokojenost.

Registrovaný uživatel13. září 2023

Zatím nám sušák 2 dny , tak asi nemůžu hodnotit úplně , Ale splňuje moje představy , je dostatečně vysoký , i jeho bočnice super třeba na kalhoty , celkem stabilní, plastové díly se zdají , že jsou z kvalitního materiálu , celkovou kvalitu prověří čas

Dobrý výrobek za cenu , kterou jsem zaplatila 819,- Kč

Registrovaný uživatel28. června 2023

prostorný

nestabilní

Registrovaný uživatel29. prosince 2022

Velký a vysoký, velmi stabilní.

Určitě bych sušák doporučila pro rodiny, je velký. Za mě super.

Registrovaný uživatel10. ledna 2022

Je stabilní

Dobrá koupě

Registrovaný uživatel22. září 2021

Lehký, jednoduchý na rozložení

Poměrně vratký a nestabilní - od tétoho výrobce bych čekal lepší provedení.

Použitelný, ale za nižší cenu jsou i lepší

Registrovaný uživatel19. července 2021

slušně velké

ale zásadní problém jsou plastové držáky noh - jakmile naložíte prádlo, vyjedou a sušák si i s prádlem lehne na zem - katastrofa, neřešitelná ani nejrůznějšími lepícími páskami - soudruzi v Itálii asi někde udělali chybu...

Určitě nekupovat!

Registrovaný uživatel12. července 2021

Velká plocha na sušení prádla Skladnost

silné dráty na pověšení prádla. Musela jsem si koupit nové kolíky. Ty staré se mi postupně začaly lámat při rozevírání se musí nohy zacvaknout do plastového držáku. Nevím, jak dlouho plast na držáku vydrží zbytečně dlouhé nohy, které při složení nejdou upevnit k sobě a pořád se někde otevírají