opravdu účinně myje podlahy, dnes není samozřejmostí, že věci fungují pro svůj účel, pro mne účinný pomocník na vytírání tvrdých podlah v kuchyni a na chodbách, na parkety se podle mne nehodí, protože dost smáčí;
trochu problematické zacházení s elektrickým kabelem, který na druhou stranu eliminuje nevýhody bateriových řešení (baterie vydží 15-20 min.- k ničemu), částečná možnost samočištění v základně, dnes s produktem dodáván i náhradní váleček, náhradní díly lze objednat i samostatně na webu Vileda.
manipulace není úplně pohodlná, je třeba se s ním naučit správně zacházet - i tak někdy zanechává loužičky, to je více problematické, když např. v náklonu potřebujete zajet pod kuchyňskou linku na nožičkách,
hlučnější, ale ne nesnesitelně hlučné
/P.S. některá hodnocení zde jsem vůbec nepochopil, nebo hodnotitel nepochopil, k čemu je přístroj určen. Je na mokré čištění tvrdých podlah a ne na vysávání koberců, k čemuž se opravdu nehodí./
vcelku účinný a dobrý pomocník, velmi potřebný na trhu (bateriové jsou k ničemu), stálo by za to, ještě trochu poladit /hlučnost, někdy zanechávání louží/.