Krasne vypada,dobre lepi
Mohlo byt ve vice barvach. Uvitala bych svetle hnedou...

Krasne vypada,dobre lepi
Mohlo byt ve vice barvach. Uvitala bych svetle hnedou...
Mám s tím dobré zkušenosti už dříve
Krásně drží na zdi
Špatně se s nema manipuluje
Jinak moc krásně vynikají na zdi. Dají se vystrihavat a kombinovat. Jsem moc spokojená, líbí se mi.
Můžu jen doporučit nás být dostal jiný vzhled a super
Líbilo se mi jak lze snadno opravit zed.
Nedrží.lepiddlo zústava na papíře,když to nalepím na zed tak se odlepí i s omítkou.Nejraději bych to vrátil.
Nesplnilo moje očekávání.
kvalitne lepi a dobre se s nim pracuje
Velká spokojenost, rychlé dodání objednávky, doporučuji
Rozměry a lepení v pořádku.
Podklad pod lepení musí být v té barvě v jaké je tapeta!Je to moc průsvitné jiný barevný podklad je hodně vidět!
Pokud to chcete, musíte mít pod tím stejnou barvu! Jinak to vypadá vcelku dobře.
Rychlost a jednoduchost aplikace dílů. Zvládne to jedna osoba poměrně jednoduše.
Celkové vyznění působí trochu "uměle/plastikově", ale pro daný účel (překrytí špatné a nerovné stěny) to bylo dostačující...
Zklamalo mne špatné oddělování ochranné zadní strany, která byla papírová a neustále se trhala. Lepidlo se mazalo na prsty a chvílemi bylo velmi obtížné "se nepřilepit" a dostat lepidlo z prstů, aby bylo možné pokračovat v práci. Velký pozor je třeba dávat na to, aby se díl při odstraňování ochranné vrstvy, neslepil k sobě - pak už to nelze napravit.
Také s ochrannou zadní vrstvou je produkt neprůhledný, ale po odstranění ochranného zadního papíru a nalepení na zeď jsou díly "poloprůsvitné" a tmavší podklad je vidět - je nutné nejdříve podklad sjednotit vymalováním.
Pokud nečekáte TOP "wow" výsledek, ale praktické a rychlé řešení, je výrobek dostačující.
Jsem s nákupem v tomto e-shopu nadmiru spokojená.
Zakrytí špatně provedé omítky a zdích schodiště. Teď vše vypadá perfektněa vše se projasnilo.
Dopuruči celkem jednoznačně.
Samotný povrch/reliéf je vyhovující
Šablony nerovně nastříhány - jak poté docílit napojení vícero dílů k sobě.
Lepivá strana je po odstranění ochraného krytí z 50ti % bez lepidla . Zůstane na krycím papíru.
Hezké ale nepoužitelné !
Velký krycí prostor.
Při instalaci se špatně snímal krycí papír s lepivé vrstvy. Po nalepení místy lepidlo na stěně nedrží - tapeta se vybouluje.
rychle a kvalitní obklady
super produkt
Dobře izoluje
Jsme spokojeni
Bála jsem se objednat, ale mile mě překvapila. Na můj vkus více lesklá, ale vzhledem k materiálu velice povedená.
Nekvalitně zabaleno, špatný ořez, slepeno k sobě, lepení k podkladu dělá puchýře, nedrží po celé ploše.
Dobře se lepí , po nalepení už nejsou sněhově bílé, ale nažloutlé.
Jednoducha,rychla prace,
Doporucuji,pekny vzhled