Sekačka Recenze VeGA GT 4205

Recenze VeGA GT 4205

Elektrická sekačku VeGA GT 4205 pohání velmi výkonný motor 1800 W. Převod otáček pomocí malého klínového řemene výrazně zvyšuje točivý moment stroje (více síly i v hustší trávě) a při nárazu nože na překážku zabrání spálení motoru a tím pádem i drahé opravě. Uživatelsky přívětivá a jednoduchá obsluha. Sekačka nabízí funkci 2v1 - sběr a zadní výhoz.

Registrovaný uživatel24. května 2023

vysoký výkon, dobrý poměr výkon x cena

dosud jsem na žádné nepřišel

Registrovaný uživatel25. září 2022

Je to skvela sekacka,zvladne namulcovat i vyssi travu a koprivy,dobre se sni manipuluje a je zvladatelna i pro starsi damy jako jsem ja,dekuji za ni

Registrovaný uživatel11. září 2021

Tichá, lehká. Spínač ve formě tyče po celé šířce madla (dost usnadňuje ovládání). Velký koš s indikátorem zaplnění. Od výrobce záruka 3 roky.

Musíte myslet na kabel, Nejsem si jistý, jestli chlazení motoru nemohlo být řešeno lépe (cca 600 m2 mulčování v pravé poledne to ale v pohodě zvládlo).

Za ty peníze nelze očekávat žádný úžasný stroj (s tím jsem počítal). Svou funkci, podle mne, plní dobře, ať už jde o sečení do koše nebo mulčování. Motor je myslím dostatečně silný a tichý. Pojezd není třeba díky nízké hmotnosti. Trochu pochybnosti mám o kvalitě materiálu nože, A hlavně na malém pozemku kolem domu si přece nebudu dělat hluk a smrad s benzínovou sekačkou!

Registrovaný uživatel6. září 2021

Cena, manipulace.

Nemohu posoudit po prvním sekání, snad jen, že je vše plastové. Pokud vydrží 3-5let, budu rád.

Registrovaný uživatel2. září 2021

Sekačka seče výborně, bez potíží poseká i vyšší trávu, sbírání do koše je vynikající, trávník zůstává čistý/ u předchozích sekaček to nebylo/.

Sekačku doporučuji.

Registrovaný uživatel2. srpna 2021

líbil se mi desing

zatím jsem použila jen jednou, tak zápory jsem nezjistila

vcelku dobré, snad budu spokojená, děkuji, všem doporučuji

Registrovaný uživatel1. srpna 2021

Dobrý vzhled, malá váha.

Nekonforkni připojení kabelu. Udává se plastový koš a dodává se plast kombinovaný s látkou. Dlouhá dodací doba, až po urgenci.

Registrovaný uživatel25. června 2021

Dělá co má, za tu cenu dobrý.

Registrovaný uživatel7. února 2020

Asi nejlepší " elektrika".