Sekačka Recenze VeGA 525 4SXH 6in1

Recenze VeGA 525 4SXH 6in1

Sekačka Vega 525 4SXH vyniká ve vyšší střední třídě sekaček svým kvalitním zpracováním, výbavou a stejně tak i designem. Motorová sekačka Vega 525 4SXH je univerzální sekačka s vysokou kapacitou sekání a je určena na středně velké travnaté plochy. Velkou předností této sekačky je variabilnost použití 6 in 1, což znamená, že sekačka umí sbírat posečenou trávu do koše, mulčuje, a nebo může…

Registrovaný uživatel16. května 2024

Vypadá dobře velká kola měkčená madla startuje na zatažení. Velký koš.

Slabý motor při výší trávě. Bovden pojezdu byl přitažen pod madlem sekačky trochu byl poškozen ale na práci to nemá vliv.

Celkem dobrý stroj uvidí se jak dlouho vydrží. Doporučuji koupit tento stroj.

vojtech.pipa5. května 2024

*Značka, vzhled *Skvělý první start *Manipulace *nižší hlučnost *kultivovaný chod motoru *zatím jednou (jinak 1x/10dní)

Kroutící moment motoru (při záběru do vyššího porostu) Menší sběrný koš

90% Spokojen

Registrovaný uživatel20. května 2023

Za tu krátkou dobu,zatím moc dobrý

Registrovaný uživatel21. září 2022

Chce to silnější motor. Stará sekačka VeGA HWM53SP vydržela 12 let a ještě je v provozu. 100% spokojenost. Na základě zkušeností zakoupena stejná značka. Spolehlivá sekačka - bez poruch. Sekačka používaná často a na velké plochy.

Slabý motor

Sekačku doporučuji.

Registrovaný uživatel17. září 2022

pracuje dokonale

lepší sekačku jsme neměli

Registrovaný uživatel19. srpna 2022

Seká to velmi dobře i když terén není moc rovný.

Registrovaný uživatel20. července 2022

Vse ok. Za ty peníze dobrý.

Menší síla motoru.

Registrovaný uživatel26. října 2020

Vzhledem k ceně poměrně hodně muziky

Několi zbytečných chyb, jako je držák nápojů, který překáží ve výhledu na indikátor naplnění koše. S tím se ale dá žít. Zásadní problém této sekačky je velmi slabý motor. V popisu sekačky se uvádí výkon 5HP. To je minimum, kolik by měla sekačka této velikosti mít. Chyták je v tom, že těch 5HP dosáhnete pouze při max. otáčkách motoru, které ale nelze v praxi dlouhodobě používat, jinak motot odejde. Aby chvíli vydržel, výrobce nastaví "pracovní" otáčky, při kterých už je výkon pouze 2,6 kW (3,487 HP) při 3000 otáčkách. Vše je zapsáno na štítku sekačky, já to bohužel zjistil, až když už jsem sekačku rozbalil a použil, takže nešla vrátit. PS:nízký výkon=vysoká spotřeba paliva - moje spotřeba o 100% vyšší, než u staré a menší sekačky na sekání stejné rozlohy.

Registrovaný uživatel17. května 2020

Za tu cenu velmi slušná sekačka.

Registrovaný uživatel12. dubna 2017

dovozce a zaroven distributor garden nedodava k tomuto produktu kompletni manual s popisem udrzby a obsluhy tohoto konkretniho stroje predesel by tim zbyrecnym problemum. a zrejmne umyslne neuvadi objem motoru.

ted jeste nemohu hodnotit az po oprave