Sekačka Recenze VeGA 51 HWTV 6v1 s pojezdem

Recenze VeGA 51 HWTV 6v1 s pojezdem

Zahradní motorová sekačka VeGa 51 HWTV 6v1 s pojezdem a otočnými koly vyniká ve vyšší střední třídě sekaček svým kvalitním zpracováním, skvělou manévrovatelností, výbavou a stejně tak i designem. Díky předním otočným kolečkům je pohyb a otáčení se sekačkou zase o krok snazší. Motorová sekačka VeGa 51 HWTV 6v1 je univerzální sekačka s vysokou kapacitou sekání a je určena na středně velké…

ivo.bakalik1. září 2025

Otočné kola jsou super

Super sekačka

bachankamil24. srpna 2025

Mě startuje výborně, ale ženy mají se startem velké problémy. Uvažuju jestli by to nešlo předělat na elektrický startér.

Registrovaný uživatel24. října 2022

Otočná kolečka, výška madla, spolehlivě startuje. Reklamace vyřízena rychle.

Reklamoval jsem, tekla nádrž! Sice si nahlásili sami svoz, ale museli jste ji mít bez tekutin, rozebranou v kartonu, na paletě i když sami ji dodali bez palety.... Vrátila se tak, že spojovací materiál byl volně vhozen do krabice, takže jsem ho lovil pozapadávaný po celé sekačce a bowden od ovládání pojezdu byl zlomený do pravého úhlu. Kolečka by mola být větší (na nerovný terén), i nádrž by se snesla větší. Uváděné otáčky 3600, na štítku na sekačce 2800. Velmi prudce zabírající pojezd, tedy špatná manipulace v husté výsadbě.

Registrovaný uživatel2. července 2022

Silná, úsporná a dobře říditelná.