Super ,výkon manipulace super
Zhruba po 3.letech odchází,rozbije opotrebuji se plastová kolečka v pojezdu a pojezd přestává fungovat!!!!!!!!!
Plastová kolečka v pojezdu,rychle opotřebení. !!!!!!!@

Super ,výkon manipulace super
Plastová kolečka v pojezdu,rychle opotřebení. !!!!!!!@
Kvalita a dobrou cenu.
Je to klunkr!
dobrý motor dobře fungující pojezd
ženská to nenastartuje to je teda dost vážný problém a ještě ten závěs sběrného koše tak to je taky unikum
zahradu sem jinak v pohodě posekal
Startuje na první zatažení
Rychlost pojezdu akorát
Koš vždy náplní celej
Silný motor
Velká pojezdová kolečka
Oproti starší sekačce docela lehká
Sekačka mi vyhovuje, startuje lehce, náplní vždy plný koš, to i s hodně mokrou trávou, na to že má železnou konstrukci, tak mi přijde docela lehká, rychlost pojezdu mi prijde úplně ideální, prostě normální chůze, chtěl jsem sekačku s výkonným motorem, co poseka i trochu vyšší trávu, s touto není problém
Dobrá sekačka.
Nehledám zápory.
Jsem spokojený.
dory vykon-super
silny motor to je ono a seka i mokrou travu.
Se sekačkou jsem spokojená,seká,jak má.Poradí si i s přerostlou trávou.Uz jsem měla od této značky sekačku,Bezproblémový start a údržba.
Když se ubere rychlost,uaberou se i otáčky sečení.
Je to myslím dobrá sekačka , tichá, lehce se startuje, super sběrací koš, oproti sekačce FIELDMANN dost velký rozdíl za mě super
Pojezdová páčka, je jakoby se šikma k levý straně není na šířku madla, špatně se mě to pravou rukou přidržuje
Posekat opravdu co je treba
Zatím funguje velmi dobře a zvykám si na ní.
Těžší startování.
Myslím si že je to velmi dobře vyvedený kousek pomocníka. Časem se uvidí...
Pěkný nepojízdný krám, fungovala asi 20 minut,
Není možné ji zprovoznit
horší startování
Špatně startuje!
Dodání rychlé a bezpečné
Cena v reklamě neodpovídá skutečné ceně.
Jinak musím konstatovat,že Vám patří pochvala