Menší obratnost, váha

Menší obratnost, váha
Sekačka splňuje mé požadavky
Elektro start zatím startuje stuha (možná žez bylo skoušeno v zimně)
Zatím nebyla vyskoušena při sečení trávy tak nemohu hodnotit
Až po odskošení
Sekačka 4x použitá, po sečení nejde nastartovat startérem, po 5 minutách sečení má nepravidelný chod a sama se vypne! Reklamace neuznaná vrácena po 3 týdnech zpět. Opět jsme sekačku nastartovaly startérem, pouze jednou pak už zase nelze. Ruční startér nastartuje a opět se opakuje závada po 5 až 10 min ut sečení sekačka chcípne a nenastartuje!!!!!
Žádné klady
Nastavení držadla nejde nastavit.
Průměr sekačka ale za ty peníze to jde.
Seká dobře, dokud nespadne řemen
Padání pojezdového řemenu. Tragédie
Nikdy víc
volitelná rychlost pojezdu,akustart
menší poloměr sečení
Lehké ovládání, dobrá ergonomie, jednoduché startování, dostatek výkonu i na mokrou trávu
první start studeného motoru na el, zapalování déle točí, další již na první brnknutí, po zapnutí pojezdu vystřelí jak raketa a má tendenci nadzvednou přední kola - je to o zvyku jak to zapínat, ale pro ženu velmi nepříjemné
Pěkný, silný designový kousek co udělá všechnu práci co po něm chcete na jedničku a navíc bez tahání jakékoli šňůry
El. Startér, velký koš, vše super...
Skvělá sekačka za super cenu...
Lehky start
Bovdeny se pri sklopeni rukojeti lamou, chtelo to chranicku
Se sekačkou se mi pracuje dobře,na mou zahradu je akorát.Dodáni proběhlo v pořádku,jenom vybalit a mohl jsem sekat.
Horší je to se startováním,moc se jí nechce.
startér
nekvalitní plasty, neporadí si ani s vlhkou trávou tím nemyslím mokrou.
Nastartuje,az na poněkolikáté,chybí cupovač benzínu,velmi hlučná,vyšší tráva a dusí se až zdechne,celkově nejsem spokojen,jsem nemile překvapen, předešlý tentýž model,pouze bez tlačítkového startování,a jiný level,proto jsem volil stejnou znacku a jsem opravdu zklamaný,za mně určitě nedoporučuji,buď jsem narazil na šmejd,nevim,ale již bych asi nekoupil
Příznivá cena
Bohužel prodávající nebyl schopen definovat naskladnění. Z toho důvodu nákup nebyl realizován
Dobrý výrobek avšak u hodnoceného prodejce nedostupný. Objednávka stornována
- výborná kvalita sečení
- elektrické startování je perfektní
- zavádějící informace v návodu
- je tam psáno, že při výměně oleje a demontáži nože se má sekačka otočit na bok
- nefunguje to tak, vyteče dost benzínu
Celkově ale dobré.
Tichý chod. Startér výborný. Celkově 5 hvězd.
Hodne věci z plastů
Skvěle vysbírá všechnu trávu a koš naplní úplně do konce .
Dobrá koupě.
Sekačku jsem koupil z důvodu moznosti el. startování. Manželka má s ručním startováním problém. Po ročním používání jsem neobjevil žádnou závadu. Sekačka dobře startuje, má tichý provoz, nízkou spotřebu benzínu, rychlost pojezdu lze jednoduše přizpůsobit výšce a hustotě trávy a dobře se čistí. Sekam cca 1000m2 plochy.
Velmi spokojen a rád všem doporučuji.