Sekačka Recenze VARI Agatha DS-521Z

Recenze VARI Agatha DS-521Z

Bubnová sekačka VARI DS-521 Z Agatha je poháněna motorem VARI XP-200 o objemu 196 ccm. Jedná se o generaci bubnových sekaček VARI postavenou na rámech s mnohem vyšší pevností a odolností v krutu. HDG asymetrický kryt žacího disku je plechový. Díky tomuto řešení sekačka lépe seká a řádkuje vysokou trávu a je také mimořádně bezpečná pro obsluhu.

Registrovaný uživatel15. srpna 2022

Dobře seče

mohla by jezdit tak o 1/2 kilometru rychleji

velmi dobrý stroj

Registrovaný uživatel22. září 2021

Sekačka je poměrně slušně provedená, motor jde dobře startovat avšak ovladatelnost je horší než u mé staré sekačky.

Motor je slabý, oproti motoru HONDA který mám ve staré sekačce. Při sečení přerostlé husté trávy nemá dostatečný výkon.

Registrovaný uživatel19. září 2021

Sekačku jsme si vybrali na doporučení známého, který se sečením trávy s touto sekačkou měl dobré zkušenosti. Je lehce ovládatelná a dobře seče.

Výborný pomocník.

Registrovaný uživatel18. července 2021

dobrá manipulace,bere i vysokou trávu

Registrovaný uživatel13. července 2021

Zatím jsem sekal 1x, bez jakýchkoliv problémů, startuje výborně, silná, pojezd akorát-Trefil jsem ocelový L profil, pouze malý zub na noži. Akorát pouštění spojky na rozběh disku - nutno nacvičit pomalé pouštění. Za ty peníze zdá se dobrá koupě.

4 hvězdy jen proto že zatím pouze 1 sekání,

Registrovaný uživatel10. července 2021

Po vzájemné dohodě byla objednávka zrušena

Registrovaný uživatel19. června 2021

Dobře ovladatelná