Kočárek Recenze Valco Baby Snap Ultra Tailor Made 2018

Recenze Valco Baby Snap Ultra Tailor Made 2018

Kočárek Valco Snap Ultra nabízí plně polohovací sedátko, které lze umístit po i proti směru jízdy. Sedátko lze navíc zcela vyjmout a nahradit hlubokou korbičkou, která se dokupuje zvlášť. Když je sedátko vyjmuté z konstrukce, zbývá pouhých 5 kg, které musíte unést - čímž je Snap Ultra jedním z nejlehčích kočárů na trhu.

3 recenze

Kecka Ukecaná27. března 2021

+ Otočná sedačka po i proti směru + Opěrka zad se dá sklopit do roviny + Prodloužená stříška XXL , která zabrání, aby do kočárku svítilo + Prostorný košík, který uveze opravdu mnoho

- Kapsy na zadni straně sedátka, které jsou k ničemu, pokud dítě leží v rovině - Rukojeť, která je stabilní a nedá se přizpůsobit výšce postavy (pro mne OK,ale manžel pri 194cm se musel hrbit)

Já byla s kočárkem spokojena. Na jezdění po Praze pro mne ideální. Oceňuji především otočnou sedačku a prostorný koš, který uveze mnohem více, nez uvádí výrobce (za což jsem vděčná). A i prodloužená stříška byla v létě k nezaplacení!

Varianta Grey Marle
Registrovaný uživatel15. ledna 2020

+ lehký + poměrně snadno skladný +++ otočná korbička + prostorný košík

--- španá manipulace, hodně se s ním nadřu - nejde ovládat jednou rukou - není vhodný do terénu (ani s nafukovacími kolečky) - úzká korbička - krátká podložka pod nohy (dítě má kus přes rok, a už je jí to krátké) - zbytečné kapsy zezadu sedačky - když jsou záda v lehu, jsou kapsičky nanic - záda nelze dát do úplného sedu

Hledala jsem lehký sportovní kočárek s otočnou korbičkou, ideálně vhodný do terénu. Lehký je, korbička otočná také, ale všechno ostatní hodnotím spíše negativně. Zejména se s ním dost špatně manipuluje, hlavně když jsou záda sklopená do lehu - to se člověk nadře.

Varianta Denim Blue
Registrovaný uživatel19. května 2019

Lahko sa s nim manipuluje. Uz sme zmokli a strieska nic nepustila, dieta zostalo suche (nedokupila som ziadny igelit). Rychle zlozenie. Pekna farba. Syncek (7m) este samostatne nesedi a vacsinou lezi prip. spi proti smeru jazdy, ale aj tak to bola dobra volba a mozem odporucat ako druhy pokracujuci kocik, ak sa vam uz dieta nezmesti do korbicky.

Drzanie (madlo) sa neda vyskovo prisposobit, ale pre mna ok (mam 171cm).

Odporucam.

Varianta Denim Blue